Soos aan den Rijn
Advertorial Overige

Vaar mee met de Soosboot tijdens de open vaart

Op vrijdagochtend 26 juni kun je meevaren met de Soosboot tijdens de open vaart. Gedurende één uur vaar je over de Oude Rijn, tussen de hefbrug/Gouwsluis en ’s-Molenaarsbrug.

De Soosboot vertrekt om 11:00 uur en zal rond 12:00 uur weer terug zijn bij Soos aan den Rijn. Met een maximumaantal van 8-10 deelnemers vaar je corona-proof over de Oude Rijn, tussen de hefbrug/Gouwsluis en ’s-Molenaarsbrug.

De kosten voor de open vaart bedragen € 7,50 per persoon. Dit is inclusief verpakte koek of chips. Let op: alleen afvaart vanaf 8 deelnemers. De open vaart is zonder gids.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om na de open vaart te lunchen voor € 15 per persoon bij Soos aan den Rijn: 12-uurtje lunch, mini broodje kroket, 1/2 uitsmijter en een kopje soep. Deze prijs is inclusief de open vaart. Reserveren van de lunch kan bij aanvraag van de open vaart.

Heb je zelf een groepje mensen en kun je niet op deze dag? Vraag gerust na bij Soos aan den Rijn wat de mogelijkheden zijn voor een andere dag. Ook is het mogelijk om een Gids van het Gilde mee te krijgen. Neem contact op met Soos aan den Rijn via info@soosaandenrijn.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.