GGD Hollands Midden

Vaccinatiearts GGD Hollands Midden brengt bezoek aan moskee El-Fath

Vaccinatiearts Marco, werkzaam bij GGD Hollands Midden, heeft afgelopen vrijdag voorlichting gegeven over coronavaccinatie bij moskee El-Fath in Alphen. Dit op verzoek van de moskee.

Voorlichting over coronavaccinatie gebeurt op verschillende manieren. Folders, infographics, video’s, reclames, radiospotjes en uitleg in eenvoudige taal. Alle middelen en kanalen worden ingezet door de Rijksoverheid. Bij GGD Hollands Midden gaat ook vaccinatiearts Marco langs om voorlichting te geven.

Afgelopen vrijdag ging hij langs bij de Alphense moskee El-Fath. “Een warm welkom door de voorzitter de heer Ali waarmee ik op de foto sta”, zegt vaccinatiearts Marco. “Enorm trots dat we via deze weg iedereen in ons land van de juiste informatie kunnen voorzien om een weloverwogen beslissing te kunnen maken met betrekking tot vaccineren!”

De komende tijd hoopt vaccinatiearts Marco meer van dit soort bezoeken af te kunnen leggen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs en opvang gisteren 17:38

Verkoelende reken- en spellingslessen voor leerlingen van PCB De Windroos

Dankzij de heerlijke weersvoorspellingen en hun enthousiaste juffen zijn de leerlingen van groep 6 en 7 van PCB De Windroos erg opgewekt. Zij gingen dinsdagmiddag namelijk met elkaar waterspelletjes doen. Uiteraard wel helemaal educatief verantwoord met reken- en spellingsopdrachten.

Evenementen gisteren 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk gisteren 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek gisteren 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen gisteren 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”