Museumpark Archeon
Advertorial Overige

Vaderdag weekend in Museumpark Archeon

Vier Vaderdag op 20 en 21 juni in Museumpark Archeon met volop stoere activiteiten voor jou en je vader, zoals kano varen, vuur maken, zwaardvechten, boogschieten, exerceren en meer. Juich ’s middag jouw favoriete gladiator aan bij het spectaculaire gladiatorengevecht in de Arena.

Genieten van een gezellig ontbijt met het gezin op zondag 21 juni. Voor de vroege vogels heeft Archeon al om 8:00 en 9:00 uur een speciale rondleiding in de natuur van Archeon, aansluitend om 9:00 of 10:00 uur staat de ontbijt picknickmand voor jou klaar. Reserveer jouw picknickmand en bezoek op archeon.nl.

Vaderdagbrunch

Op zondag 21 juni genieten bezoekers van een heerlijke Vaderdag brunch in de Romeinse Herberg met het hele gezin, inclusief de hele dag gratis entree voor Archeon. Op het menu staat de heerlijkste Big Angus Hamburger en nog veel meer lekkere gerechten. Na de brunch is er ruim de gelegenheid om het park te bezoeken. Bij de entree ontvang je een dagprogramma waar alle activiteiten van de dag op vermeld staan. Voor meer informatie over de Vaderdag brunch kijk je op archeon.nl.

Vaderdagcadeau tip: Leckere Vaderdag Bierpakket

Verras jouw vader op Vaderdag met een Leckere Vaderdag Bierpakket! Twee keer Middeleeuws Drie Knopen Bier van Archeon, twee keer Lente Bock Bier en een middeleeuwse beker om er in stijl van te kunnen genieten. Bestel het Leckere Vaderdag Bierpakket op archeon.nl/nl/webshop.html.

Samen een veilig bezoek aan Archeon 

Archeon voert de maatregelen door uit het protocol ‘Samen een veilig bezoek aan Archeon’, welke aansluiten bij de richtlijnen van het RIVM. Dit protocol is samengesteld aan de hand van het protocol Club van 11, de Nederlandse Museumvereniging en het coronaprotocolteam van Archeon. Doordat Archeon deze maatregelen strikt naleeft, zorgt Archeon ervoor dat jouw dagje uit plezierig blijft verlopen.

Reserveer het bezoek vooraf 

Om Archeon te bezoeken hebben alle bezoekers een geldig entreebewijs en een aankomsttijdslot reservering nodig, ook als je al een ticket of Museumkaart hebt. Zo houdt Archeon de bezoekersaantallen onder controle. Het bezoek kan gereserveerd worden op archeon.nl.  

Lees meer over de maatregelen op archeon.nl/nl/archeon-is-weer-open.html


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 21:26

Veel schade bij botsing op kruispunt

Op woensdagavond heeft er een botsing plaatsgevonden op het kruispunt bij de Eisenhowerlaan, Zegerbaan en Herenweg in Alphen. Er is sprake van veel schade bij de betrokken voertuigen. 

Advertorial Winkels gisteren 16:57

Op zoek naar hét perfecte eindejaarsgeschenk?

Zoek je een cadeau voor je medewerkers of zakelijke relaties? En wil je iets geven wat bij iedereen in de smaak valt? Kies dan de Primera Keuzecadeaukaart, want daarmee kiezen de ontvangers zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten, zoals Bol.com, Mediamarkt, Zalando, Diner Cadeau, Nationale bioscoopbon en vele andere. Er is dus altijd voor ieder wat wils!

Verkeer en vervoer gisteren 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen gisteren 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”