Museumpark Archeon
Advertorial Overige

Vaderdag weekend in Museumpark Archeon

Vier Vaderdag op 20 en 21 juni in Museumpark Archeon met volop stoere activiteiten voor jou en je vader, zoals kano varen, vuur maken, zwaardvechten, boogschieten, exerceren en meer. Juich ’s middag jouw favoriete gladiator aan bij het spectaculaire gladiatorengevecht in de Arena.

Genieten van een gezellig ontbijt met het gezin op zondag 21 juni. Voor de vroege vogels heeft Archeon al om 8:00 en 9:00 uur een speciale rondleiding in de natuur van Archeon, aansluitend om 9:00 of 10:00 uur staat de ontbijt picknickmand voor jou klaar. Reserveer jouw picknickmand en bezoek op archeon.nl.

Vaderdagbrunch

Op zondag 21 juni genieten bezoekers van een heerlijke Vaderdag brunch in de Romeinse Herberg met het hele gezin, inclusief de hele dag gratis entree voor Archeon. Op het menu staat de heerlijkste Big Angus Hamburger en nog veel meer lekkere gerechten. Na de brunch is er ruim de gelegenheid om het park te bezoeken. Bij de entree ontvang je een dagprogramma waar alle activiteiten van de dag op vermeld staan. Voor meer informatie over de Vaderdag brunch kijk je op archeon.nl.

Vaderdagcadeau tip: Leckere Vaderdag Bierpakket

Verras jouw vader op Vaderdag met een Leckere Vaderdag Bierpakket! Twee keer Middeleeuws Drie Knopen Bier van Archeon, twee keer Lente Bock Bier en een middeleeuwse beker om er in stijl van te kunnen genieten. Bestel het Leckere Vaderdag Bierpakket op archeon.nl/nl/webshop.html.

Samen een veilig bezoek aan Archeon 

Archeon voert de maatregelen door uit het protocol ‘Samen een veilig bezoek aan Archeon’, welke aansluiten bij de richtlijnen van het RIVM. Dit protocol is samengesteld aan de hand van het protocol Club van 11, de Nederlandse Museumvereniging en het coronaprotocolteam van Archeon. Doordat Archeon deze maatregelen strikt naleeft, zorgt Archeon ervoor dat jouw dagje uit plezierig blijft verlopen.

Reserveer het bezoek vooraf 

Om Archeon te bezoeken hebben alle bezoekers een geldig entreebewijs en een aankomsttijdslot reservering nodig, ook als je al een ticket of Museumkaart hebt. Zo houdt Archeon de bezoekersaantallen onder controle. Het bezoek kan gereserveerd worden op archeon.nl.  

Lees meer over de maatregelen op archeon.nl/nl/archeon-is-weer-open.html


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.