Advertorial Algemeen

Vakantie vier je in Castellum

Hoera, het is weer bijna vakantie! Het perfecte moment om eropuit te gaan. Wat het weer ook gaat doen de komende twee weken, in Castellum hoef je je niet te vervelen. Naar de bioscoop is altijd een geslaagd uitje voor jong en oud. Overdag draait het theater iedere dag van de week de beste kinderfilms, in de avond worden de grootste filmhits voor volwassenen getoond. Op www.theatercastellum.nl vind je de leukste tips voor een fantastisch filmuitje met of zonder de kinderen.

Avengers op megascherm
Ook deze vakantie kun je in de Fonds Alphen zaal genieten van toffe films op een scherm van maar liefst 8 bij 14 meter. Bijvoorbeeld van Missing Link! Ga in deze avonturentekenfilm mee met Sir Lionel Frost diep de Amerikaanse bossen in, en ontdek met hem de ontbrekende schakel tussen aap en mens. Voor de volwassenen draait in de avonduren Avengers: Endgame in 3D. Deze film brak in Amerika alle record en draait vanaf woensdag 24 april een premièrereeks op het grootste scherm van de regio. De kaartverkoop voor de voorstellingen in de eerste week van de mei vakantie zijn reeds begonnen.

Bouw jouw eigen Wonder Park
Dé film die niemand in de meivakantie wil missen is Wonder Park. Kom je naar deze film kijken? Dan kun je voor en na de film in de bioscoopfoyer jouw eigen Wonder Park komen knutselen. Laat jouw fantasie los en maak met de speciale Wonder Parkbouwplaat een prachtig park. Een deskundige jury kiest op de laatste dag van de meivakantie de meest in het oog springende creatie. De winnaar ontvangt een uitgebreid Wonderpark-pakket met daarin o.a. een kindervest.

Kaartje is geld waard
Gooi tijdens de vakantie jouw (digitale) kaartje niet in de prullenbak maar deponeer hem in de speciale brievenbus in de bioscoop of stuur een mail met een foto van het kaartje naar marketing@theatercastellum.nl. Na de meivakanties worden er onder de ingeleverde kaarten diverse prijzen verloot waaronder theatertickets.

Pin Only
De bioscoop van Castellum is geheel pin only. Gaan jouw kinderen zonder pinpas naar de bioscoop maar willen ze wel genieten van een popcorn en frisdrank tijdens de film? Dan zijn bij de online reservering van de kaartjes combi-deals te boeken. Ga je met het hele gezin naar de film? Dan is het Familieticket een voordelige keuze. Vroege vogels kunnen de ochtendvertoningen voor slecht € 6,50 bezoeken.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!