Advertorial Algemeen

Vakantie vier je in Castellum

Hoera, het is weer bijna vakantie! Het perfecte moment om eropuit te gaan. Wat het weer ook gaat doen de komende twee weken, in Castellum hoef je je niet te vervelen. Naar de bioscoop is altijd een geslaagd uitje voor jong en oud. Overdag draait het theater iedere dag van de week de beste kinderfilms, in de avond worden de grootste filmhits voor volwassenen getoond. Op www.theatercastellum.nl vind je de leukste tips voor een fantastisch filmuitje met of zonder de kinderen.

Avengers op megascherm
Ook deze vakantie kun je in de Fonds Alphen zaal genieten van toffe films op een scherm van maar liefst 8 bij 14 meter. Bijvoorbeeld van Missing Link! Ga in deze avonturentekenfilm mee met Sir Lionel Frost diep de Amerikaanse bossen in, en ontdek met hem de ontbrekende schakel tussen aap en mens. Voor de volwassenen draait in de avonduren Avengers: Endgame in 3D. Deze film brak in Amerika alle record en draait vanaf woensdag 24 april een premièrereeks op het grootste scherm van de regio. De kaartverkoop voor de voorstellingen in de eerste week van de mei vakantie zijn reeds begonnen.

Bouw jouw eigen Wonder Park
Dé film die niemand in de meivakantie wil missen is Wonder Park. Kom je naar deze film kijken? Dan kun je voor en na de film in de bioscoopfoyer jouw eigen Wonder Park komen knutselen. Laat jouw fantasie los en maak met de speciale Wonder Parkbouwplaat een prachtig park. Een deskundige jury kiest op de laatste dag van de meivakantie de meest in het oog springende creatie. De winnaar ontvangt een uitgebreid Wonderpark-pakket met daarin o.a. een kindervest.

Kaartje is geld waard
Gooi tijdens de vakantie jouw (digitale) kaartje niet in de prullenbak maar deponeer hem in de speciale brievenbus in de bioscoop of stuur een mail met een foto van het kaartje naar marketing@theatercastellum.nl. Na de meivakanties worden er onder de ingeleverde kaarten diverse prijzen verloot waaronder theatertickets.

Pin Only
De bioscoop van Castellum is geheel pin only. Gaan jouw kinderen zonder pinpas naar de bioscoop maar willen ze wel genieten van een popcorn en frisdrank tijdens de film? Dan zijn bij de online reservering van de kaartjes combi-deals te boeken. Ga je met het hele gezin naar de film? Dan is het Familieticket een voordelige keuze. Vroege vogels kunnen de ochtendvertoningen voor slecht € 6,50 bezoeken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Aarhof verkocht
Stadshart gisteren 20:46

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden. 

Wilhelmus op de boom
Gemeente gisteren 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.