Pixabay

Vakkenvuller beschuldigt teamleider van seksueel misbruik

Afgelopen woensdag verscheen een 32-jarige teamleider van een supermarkt in Alphense omgeving voor de rechter. Hij wordt beschuldigd van seksueel misbruik van een 16-jarige vakkenvuller. 

Volgens de aanklacht heeft de teamleider misbruik gemaakt van zijn functie, waarbij hij het meisje benaderde terwijl ze worstelde met een eetstoornis en kwetsbaar was. De aanklager beweert dat het contact begon als vriendschap, maar al snel escaleerde toen de man naaktfoto's vroeg en er uiteindelijk ongewenste seksuele handelingen plaatsvonden.

De verdachte ontkent echter alle beschuldigingen. Hij beweert dat hij niet op de hoogte was van de leeftijd van het meisje en dat hun ontmoetingen slechts vriendschappelijk waren, zonder enige seksuele lading. Hij geeft aan dat het voor hem een complete verrassing was toen hij eind 2022 door de politie werd verhoord.

Gevangenisstraf

De rechtszaak onthulde een emotioneel beladen situatie waarin het meisje zich lange tijd onveilig voelde en worstelde met zelfhaat. De officier van justitie ondersteunt haar verklaring en eist een gevangenisstraf van drie maanden, waarvan twee voorwaardelijk, en een werkstraf van honderd uur. De rechter zal over twee weken uitspraak doen in deze complexe zaak, waarbij de waarheid te midden van tegenstrijdige verklaringen en weinig concreet bewijs moet worden vastgesteld.

De verdediging betoogt dat er weinig bewijs is en dat de beschuldigingen voornamelijk voortkomen uit één bron. De advocaat waarschuwt voor de verwoestende impact van een veroordeling op het leven van de verdachte, waaronder het verlies van werk en huisvesting.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.