McDonalds
Advertorial Horeca

Valentijn bij McDonald’s

Volgende week is het weer zo ver: Valentijnsdag. Een aantal jaren kon je bij McDonald’s Alphen a/d Rijn jouw geliefde verrassen met een romantisch etentje.

Dit jaar pakken de twee Alphense Restaurants het net even anders aan. Want dit jaar is voor iedereen Valentijnsdag bij McDonalds Alphen a/d Rijn met:

All You Need is…..??? McDonald’s!

Dit jaar deelt McDonald’s de liefde met haar gasten. Iedereen die op 14 februari tussen 14:00 en 20:00 uur een Medium Voordeelmenu bestelt, maakt kans op een leuke prijs. En die prijs is direct bekend! Er staat in het Restaurant een speciaal All You Need is McDonald’s rad van fortuin met diverse prijzen, variërend van een gratis Hamburger tot een Diner voor twee personen. De prijs kan direct worden verzilverd. Let op, de prijzen zijn gelimiteerd waardoor de prijzen op het rad kunnen wijzigen. De actie is zowel geldig in het Centrum als langs de N11.

Social afbeelding.png


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:49

Parkeerbeleid voor hele gemeente is vastgesteld

Het beleid rond het parkeren in de hele gemeente Alphen aan den Rijn is donderdag 24 september door de gemeenteraad gewijzigd. Daarmee is het beleid gemoderniseerd. Een belangrijke wijziging is de norm die wijzigt van prijsklasse naar oppervlakte.

Cultuur vandaag 16:35

Het moment is daar: de ‘huiskamer van de stad’ is officieel geopend

Genodigden kwamen op zaterdagochtend bijeen voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek. Met een tot in de puntjes geregisseerde performance en speeches van directeur Hester van Beek en wethouder Kees van Velzen, was het moment vandaag eindelijk daar: de opening van de ‘huiskamer van de stad’.

Alphense Zendmast vandaag 12:13

Alphense zendmast oranje verlicht voor opening nieuwe bibliotheek

Vandaag, zaterdag 26 september, opent de nieuwe bibliotheek in het Alphense centrum officieel haar deuren. Speciaal voor deze gelegenheid kleurt de Alphense zendmast oranje, de kleur waar Bibliotheek Rijn en Venen om bekend staat.   

Overige vandaag 10:52

Help leerlingen met enquête over milieuvriendelijk toilet

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum hebben een opdracht gekregen van het Hoogheemraadschap van Rijnland om een milieuvriendelijk toilet te maken wat onder andere poep en plas van elkaar scheidt. Help jij hen door deze enquête in te vullen?

Evenementen vandaag 09:02

Coronaproof Burendag vieren, hoe doe je dat?

Dit jaar vieren we Burendag op 26 september. Bij deze jaarlijks terugkerende dag vieren buurtbewoners met elkaar feest. Omdat alles dit jaar coronaproof moet, hebben wij een aantal tips verzameld om toch Burendag te kunnen vieren.