'Valentijn' spreekuur van de buurtcoach

Geen valentijn? Dan bent u morgen van harte welkom op de ‘Valentijn’ spreekuur van de buurtsportcoach.

14 februari staan wethouder Schotanus en buurtsportcoach Robin de Heij, van Alphen-West van 15:00 tot 16:00 voor u klaar om met u in gesprek te gaan over onderwerpen als voeding, bewegen/sport en eenzaamheid.

De gemeente Alphen vindt bewegen, sport en een gezonde leefstijl hebben voor alle inwoners erg belangrijk. Daarom zijn de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt vanaf dit jaar beter zichtbaar in de wijk. "Op deze manier proberen wij het laagdremeplig te houden voor buurtbewoners", vertelt Robin. Tijdens het spreekuur kunt u zonder afspraak binnen wandelen in wijkcentrum 'De Oude Wereld' voor vragen en/of advies. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!