pol_wijkagentenalphenwest

Valentijnsactie: bewoners Westerhove en Magnolia verrast met deurbezoek

Speciaal voor Valentijnsdag werden de bewoners van Westerhove en Magnolia in Alphen verrast met een deurbezoek. Naast een goed gesprek aan de deur kregen ze ook een Valentijnskoek, gebakken door de leerlingen van het Groene Hart Leerpark.

Bewoners van Westerhove en Magnolia werden verrast met een Valentijnspakket van buurtteam Zeeheldenbuurt. In hun pakket kregen ze onder andere een Valentijnskoek. Deze koek hadden de leerlingen van de vierde klas van het Groene Hart Leerpark gebakken en ingepakt. In totaal ging het om zo’n zeshonderd koeken. De bewoners konden lekker genieten van de koek bij een kopje koffie.

Bij het afgeven van het Valentijnspakket was er ook tijd voor een gesprek met de bewoners. “Met hartverwarmende en soms hartverscheurende reacties, want sommige mensen hebben het niet makkelijk”, laat wijkagent Gretha van der Velde op Instagram weten. Dat beaamt ook gebiedsadviseur Anneke Janssen. Zij schrijft op Instagram: “Mooie en soms ook heftige verhalen aan de deur met koekjes van Groene Hart Leerpark, attenties van vrijwilligers en inzet vanuit Groene Hart Praktijkschool en Tom in de buurt.” Er werden ook tips gedeeld om babbeltrucs te kunnen voorkomen en er was oog voor eenzaamheid van de bewoners.

leerpark valentijn.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:20

Helemaal Top Kerstshow verhuist naar Boskoop

Door maatregelen zoals deze nu gelden vanuit de overheid, heeft Helemaal Top besloten de Kerstshow van 2021 niet in Zwammerdam te houden, maar in Boskoop.

Advertorial Sport gisteren 17:15

Kom sporten bij Bezemer Fitness en profiteer van mooie acties!

Deze zomer extra hard genoten maar wil je nu weer stappen maken met een gezonde levensstijl? Word dan lid bij de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn en profiteer van mooie maandacties. Benieuwd waarom jij voor Bezemer Fitness moet kiezen? Lees dan nu snel verder!

Politiek gisteren 16:00

Onderzoeken naar een aardgasvrije gemeente Alphen aan den Rijn

Alle gemeenten moeten voor 2050 aardgasvrij zijn. Daarvoor moet een plan worden gemaakt. In gemeente Alphen aan den Rijn worden onderzoeken gepland in de volgende wijken: Planetenbuurt, Ridderveld-West, omgeving Zeeheldenbuurt, omgeving Archeon en Boskoop-West.

Onderwijs gisteren 12:28

Topsporter Roy Meyer brengt bezoek aan het Scala College

Maandag 20 september heeft topsporter Roy Meyer een gastles gegeven aan 3 vmbo leerlingen op het Scala College in het kader van de Nationale Sportweek. Het verhaal van de topsporter maakte indruk op de leerlingen.