Pixabay

Valentijnsdag vieren: tips voor een onvergetelijke dag in Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag staat alweer voor de deur, maar hoe kun je van deze dag genieten in Alphen aan den Rijn? Alphens.nl heeft een aantal suggesties samengesteld om je te helpen de perfecte dag te plannen, of je nu houdt van een romantisch diner, een sportieve activiteit, of een gezellig avondje uit.

Horeca

Voor degenen die van een culinaire ervaring houden, is Restaurant Bij Hen dé plek om te zijn. Geniet van een heerlijk driegangen diner voor slechts €26,- per persoon.

McDonald's Alphen aan den Rijn heeft dit jaar een speciale actie bedacht om je geliefde te verrassen. Ontdek de details van deze romantische verrassing hier.

Sportief

Voor koppels die van actieve bezigheden houden, biedt Alphen aan den Rijn verschillende mogelijkheden. Verken de prachtige wandelroutes, waaronder de populaire Zegerplasroute, een schilderachtige 7,5 kilometer lange route rondom het Zegerplas-meer. Bewonder de mooie oevers en geniet van het serene uitzicht over het water.

Bowlingliefhebbers kunnen hun sportiviteit en fanatisme bundelen bij Bowling Alphen aan den Rijn. Daag je partner uit voor een potje bowlen en ontdek wie de betere worpen heeft.

Voor degenen die liever binnen blijven, is een avondje in de bioscoop een uitstekende keuze. Momenteel draait de romantische film "Verliefd op Bali," perfect om samen van te genieten. Ook “Anyone But You” wordt goed ontvangen bij filmliefhebbers.

Hoe vier jij Valentijnsdag? Laten het weten via onze Instagram poll!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.