Stadsherberg
Advertorial Horeca

Valentijnsweek in de Stadsherberg

Verras je lief met een mooi vier-gangen proeverij menu met een knipoog naar de liefde. Samen romantisch genieten van de overheerlijke huisgemaakte (H)eerlijke gerechtjes om te delen.

Stadsherberg Alphen serveert de Valentijns proeverij op 10, 11, 12 en 14 Februari voor € 42 per persoon. Benieuwd naar het menu? Dat zie je hier.

Reserveren kan via de link op de website, telefonisch 0172-478090 of loop gewoon even binnen bij hotel, restaurant en café – de Stadsherberg Alphen in de Raadhuisstraat.  

Foto album

De Stadsherberg (foto: De Stadsherberg)
De Stadsherberg (foto: De Stadsherberg)
De Stadsherberg (foto: De Stadsherberg)
De Stadsherberg (foto: De Stadsherberg)

 


Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.