Advertorial Horeca

Valk to Go is terug bij Avifauna

Door de nieuwe maatregelen wordt de horeca weer zwaar getroffen. De restaurants, het casino, het naastgelegen vogelpark dat gesloten is en de boten die niet meer mogen varen. Helaas kun je nu niet meer op locatie genieten van de geweldige service van Van der Valk. Maar niet getreurd, vanaf aankomende maandag kun je weer jouw favoriete gerechten bij hen afhalen.

Vanaf nu is het al mogelijk om via de website van Van der Valk Avifauna jouw bestelling te plaatsen voor aankomende maandag. Hoe fijn is dit, dat je na alle drukke feestdagen niet gelijk weer in de keuken hoeft te staan! Er is aan iedereen gedacht: van een gezonde salade, vegan gerechten, kindergerechten en natuurlijk niet te vergeten; de wel beroemde 'Avifauna' Schnitzel.

Zo hoef je restaurant Avifauna en zijn medewerkers de aankomende weken niet te missen en steun je ook nog eens de lokale horeca.

Heb je vragen over het bestellen? Aarzel niet om contact op te nemen met de hotelreceptie.
Zij zijn te bereiken via 0172 48 75 75. Bestellen kan via: Valk To Go - Van der Valk Avifauna.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.