Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: “Het is een wereld van verschil”

Mitchell en Stefan bereiden zich voor op de volgende editie van de 20 van Alphen. Een behoorlijke uitdaging, zeker met de warme temperaturen van de afgelopen tijd. Hoe gaat het nu met ze, na deze veertiende week van de training?

Het goede nieuws: Mitchell en Stefan hebben weer wat nieuwe tips gekregen, dit keer over blessures. Daarover volgende week meer in de nieuwe podcastaflevering. Eerst deze week. Mitchell vertelt: “Het gaat niet zo goed. Ik heb een week lang niet meer gelopen en daar heb ik echt de balen van. Er is weer een kilo bijgekomen en daardoor zit ik mentaal ook niet lekker in mijn vel. Ik ga toch proberen om vanavond te gaan lopen. Volgende week zal ik melden hoe het dan weer gaat.”

Stefan merkt vooral het verschil nu hij een steunzool heeft. “Met of zonder zooltje, het is een wereld van verschil. Als ik zonder 'steunzool' loop, dan begint mijn knie na 20 minuten zeer te doen. Als ik met loop, dan heb ik helemaal nergens last van. Althans, nergens. De warmte natuurlijk wel. Maar 's avonds is het best vol te houden en ik voel me de laatste tijd alleen maar beter en beter tijdens de trainingen.”

Volg Mitchell en Stefan in hun voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Check hier de laatste podcast en houd elke laatste donderdag van de maand Alphens.nl in de gaten voor een nieuwe aflevering! Lees hier alles over de trainingen van Stefan en Mitchell. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 09:47

Verrijdbare camera’s voor betere verkeersveiligheid

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn gaat begin volgend jaar in gesprek over verkeersveiligheid. Een van de onderwerpen is de aanschaf van een flexibel camerasysteem om beter te handhaven.

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Honden

Hoewel ze reuzelief en schattig zijn, zou je in een stad of dorp geen honden moeten toestaan. Mensen zijn al niet goed bestand tegen het wonen tussen vier muren in een betonnen omgeving. Dus voor honden moet je dat al helemaal niet willen.

Politiek gisteren 16:17

Levensmiddelenzaken langer open rond kerst

Ondanks bezwaren van CDA en RGL heeft de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn donderdag 26 november ingestemd met afwijkende openingstijden voor de levensmiddelenwinkels rond de feestdagen. De vraag komt van de winkeliers en wethouder Gerard van As wil deze honoreren.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:23

Groene Hart Leerpark hervat fysieke lessen vanaf maandag

Een week lang vonden de lessen van het Groene Hart Leerpark online plaats vanwege de vele coronabesmettingen. Hierdoor was het niet mogelijk om goede lesroosters te garanderen. Maar de school heeft nu goed nieuws, want vanaf maandag worden de fysieke lessen gewoon hervat.

Winactie Overige gisteren 13:20

Win een echte Nordmann kerstboom van besteleenboom.nl

De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur. Heb jij nog geen kerstboom in huis? Dat komt goed uit, want wij mogen namens besteleenboom.nl 3x een Nordmann kerstboom weggeven! En je hoeft er de deur ook niet voor uit, want de boom wordt gewoon bij jou thuis bezorgd.