Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: “Het is een wereld van verschil”

Mitchell en Stefan bereiden zich voor op de volgende editie van de 20 van Alphen. Een behoorlijke uitdaging, zeker met de warme temperaturen van de afgelopen tijd. Hoe gaat het nu met ze, na deze veertiende week van de training?

Het goede nieuws: Mitchell en Stefan hebben weer wat nieuwe tips gekregen, dit keer over blessures. Daarover volgende week meer in de nieuwe podcastaflevering. Eerst deze week. Mitchell vertelt: “Het gaat niet zo goed. Ik heb een week lang niet meer gelopen en daar heb ik echt de balen van. Er is weer een kilo bijgekomen en daardoor zit ik mentaal ook niet lekker in mijn vel. Ik ga toch proberen om vanavond te gaan lopen. Volgende week zal ik melden hoe het dan weer gaat.”

Stefan merkt vooral het verschil nu hij een steunzool heeft. “Met of zonder zooltje, het is een wereld van verschil. Als ik zonder 'steunzool' loop, dan begint mijn knie na 20 minuten zeer te doen. Als ik met loop, dan heb ik helemaal nergens last van. Althans, nergens. De warmte natuurlijk wel. Maar 's avonds is het best vol te houden en ik voel me de laatste tijd alleen maar beter en beter tijdens de trainingen.”

Volg Mitchell en Stefan in hun voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Check hier de laatste podcast en houd elke laatste donderdag van de maand Alphens.nl in de gaten voor een nieuwe aflevering! Lees hier alles over de trainingen van Stefan en Mitchell. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 15:46

Vaccineren in Alphen gaat maandagochtend van start

Het duurde een maand langer dan in eerste instantie verwacht, maar maandagochtend 1 maart is dan toch het moment daar dat de vaccinatielocatie in Tennis & Squashcentrum Nieuwe Sloot opengaat. Hier lees je alles wat je moet weten over het vaccineren in Alphen.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:20

Kappers mogen bijna open, Coiffures Gilbert is er klaar voor

“We mogen bijna weer”, zegt Gilbert Lefeber, eigenaar van Coiffures Gilbert (Lisse en Alphen aan den Rijn). Nog even geduld en de contactberoepen zoals, kappers, nagelstylisten en schoonheidssalons mogen weer aan de slag.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Schilder

Als je de geschiedenisboekjes moet geloven, hadden Romeinse vrouwen niks te vertellen. Thuis niet waar de pater familias het voor het zeggen had. Buitenshuis evenmin want de vrouw stond achter de kookpot. Gelukkig hoeven we die boekjes niet te geloven: vrouwen waren ook gewoon zelfstandig aan het werk.

Advertorial Cultuur 27 feb. 2021 17:11

Samen met muziek bezig zijn tijdens de online muzieklessen bij de NMSA

Iedereen heeft te maken met de gevolgen van de coronacrisis, dat lijdt geen twijfel. Ook de deuren van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) zijn al sinds half december 2020 dicht en vooralsnog is het niet duidelijk wanneer ze weer open gaan. Maar toch gaan bijna alle lessen door!