Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: “Het is een wereld van verschil”

Mitchell en Stefan bereiden zich voor op de volgende editie van de 20 van Alphen. Een behoorlijke uitdaging, zeker met de warme temperaturen van de afgelopen tijd. Hoe gaat het nu met ze, na deze veertiende week van de training?

Het goede nieuws: Mitchell en Stefan hebben weer wat nieuwe tips gekregen, dit keer over blessures. Daarover volgende week meer in de nieuwe podcastaflevering. Eerst deze week. Mitchell vertelt: “Het gaat niet zo goed. Ik heb een week lang niet meer gelopen en daar heb ik echt de balen van. Er is weer een kilo bijgekomen en daardoor zit ik mentaal ook niet lekker in mijn vel. Ik ga toch proberen om vanavond te gaan lopen. Volgende week zal ik melden hoe het dan weer gaat.”

Stefan merkt vooral het verschil nu hij een steunzool heeft. “Met of zonder zooltje, het is een wereld van verschil. Als ik zonder 'steunzool' loop, dan begint mijn knie na 20 minuten zeer te doen. Als ik met loop, dan heb ik helemaal nergens last van. Althans, nergens. De warmte natuurlijk wel. Maar 's avonds is het best vol te houden en ik voel me de laatste tijd alleen maar beter en beter tijdens de trainingen.”

Volg Mitchell en Stefan in hun voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Check hier de laatste podcast en houd elke laatste donderdag van de maand Alphens.nl in de gaten voor een nieuwe aflevering! Lees hier alles over de trainingen van Stefan en Mitchell. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 10:55

Sneak preview: een kijkje in de nieuwe bibliotheek

Nog twee dagen wachten en dan opent de nieuwe bibliotheek haar deuren. De buitenkant van het gebouw is bij veel Alphenaren inmiddels wel bekend, maar hoe zit het met het interieur? Wij namen alvast een kijkje.

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.