Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

De mannen gaan in aflevering 6 langs bij Irma Slingerland. Zij is naast fysiotherapeute ook vervend hardloper. Daarbij heeft ze ook aan een aantal triatlons meegedaan en weet dus alles van afzien, maar ook van motivatie. Samen met Irma ontdekken Stefan en Mitchell wat er mogelijk is bij slecht weer, maar uiteraard wordt er ook gekeken naar warmere temperaturen. Hoe motiveer je jezelf? En vooral, hoe bescherm je jezelf tegen de meest bizarre weersomstandigheden?

Daarnaast wordt er natuurlijk contact gelegd met de organisatie, want welk weer is het meestal tijdens die wedstrijd waar Stefan en Mitchell aan mee gaan doen...

Meer weten? Leer hier alles over de podcast Van 0 naar 20. Alle afleveringen kun je hier beluisteren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:25

Vul je pan bij Van der Valk Avifauna

Een van de gasten van Van Der Valk Avifauna hebben wij mogen interviewen naar aanleiding van hun nieuwe concept. Hopelijk word je na het lezen van dit bericht net zo enthousiast als deze gast en mag Van der Valk Avifauna je snel verwelkomen bij het afhalen.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:52

De schoonheidssalon mag weer open! En het werd tijd ook

Tijd voor een boost voor je huid met Organic Boost, een van de productlijnen van Kliniek Alphen op natuurlijke basis. In hun schoonheidssalon wordt alleen gewerkt met producten op natuurlijke basis, zoals Naturgeist en Organic Boost.