Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: "Ik denk teveel"

In de laatste aflevering van de Van 0 naar 20 podcast kun je horen hoe Stefan en Mitchell het beste kunnen slapen. Rust is namelijk minstens net zo belangrijk als een goede training. Maar hoe gaat het met die training?

"Ik denk teveel”, begint Mitchell. “Ik denk dat ik nu in staat ben om die 20 kilometer te lopen, ik denk dat het nog een hoop moeite kost om dit te volbrengen, ik denk dat ik vandaag niet mijn training kan afmaken, ik denk dat ik niet voldoende heb gedronken. Ik denk dat ik beter maar gewoon kan lopen wanneer het moet en dat we op die manier gewoon de eindstreep gaan halen. Nog drie maanden te gaan en dan moet het gaan gebeuren. Natuurlijk moet er goed getraind worden, maar ik merk ook dat het uiteindelijk toch neerkomt op die ene dag. En ik denk dat dat een hele lekkere dag gaat zijn."

Stefan: "De training gaat goed. Oké, er zijn wat lichte ongemakken. Zo ben ik erachter gekomen dat mijn broek schuurt tegen mijn bovenbeen, waardoor er brandplekken ontstaan. En omdat het zo snel donker wordt, lijkt het alsof ik minder tijd heb om hard te gaan lopen. Maar afgelopen week bleek dat het allemaal waard. Want de volgende grens is bereikt, 15 kilometer! Nog 5 en dan ben ik er. Dus ik heb goede moed dat het helemaal goed gaat komen."

Volg Mitchell en Stefan in hun voorbereidingen voor de 20 van Alphen. Check hier de laatste podcast en houd elke laatste donderdag van de maand Alphens.nl in de gaten voor een nieuwe aflevering! Meer weten over de trainingen van Mitchell en Stefan? Klik dan hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Overige vandaag 09:02

Sponsorpaal compenseert inzamelingsacties Alphense Voedselbank

Door alle maatregelen rondom corona heeft Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken al tien maanden geen inzamelingsacties kunnen houden in supermarkten. Daarom plaatste de Voedselbank deze week een zogeheten sponsorpaal bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk. Andere supermarkten in Alphen volgen binnenkort.