Van 0 naar 20

Van 0 naar 20: training

Mitchell Vreeswijk en Stefan Koren gaan in 2021 de uitdaging aan om de 20 kilometer te lopen tijdens de 20 van Alphen. In de podcast ‘Van 0 naar 20’ nemen zij ons mee in hun voorbereiding. Deze keer gaan ze het hebben over trainen.  

Zonder training kun je natuurlijk niet een halve marathon gaan lopen. Daarom krijgen de mannen in deze aflevering tips van personal trainer Sylvester Lakenberg van SylvesterPT. Ze worden door hem helemaal klaargestoomd, zodat ze in maart succesvol de finishlijn zullen bereiken.

Waar moet je op letten? Hoe is een trainingsschema opgebouwd en hoe gaat het met Mitchell en Stefan? Je hoort het allemaal in de tweede aflevering van de Van 0 naar 20 Podcast. En alvast een tipje van de sluier... Via dit hardloopschema bereiden Mitchell en Stefan zich voor op de eerste 5 kilometer en ook goede schoenen zijn heel erg nodig. Daarom nemen ze ook een kijkje bij het Running & Walking Center.

Meer weten? Leer hier alles over de podcast Van 0 naar 20. De eerste aflevering kun je hier beluisteren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 09:56

In de zomer rekenen we meer dan ooit op ons dak!

De zomer staat weer voor de deur en dat zullen we weten ook. Nederlandse zomers kenmerken zich door korte en hevige hittegolven, afgewisseld met extreme hoosbuien en onweer. De ene dag vallen de mussen van het dak, de volgende dag de dakpannen. Beschik je over een groot plat dak, dan is het zaak om voorbereid de zomer in te gaan!

Calamiteiten vandaag 09:07

Beschonken Oost-Europeaan veroorzaakt overlast

Op vrijdag 10 juli veroorzaakte een beschonken man van Oost-Europese afkomst flink wat overlast in Alphen. Bij de politie kwamen dan ook meerdere meldingen binnen. Toen de man ook nog betrapt werd bij het stelen van een fles wijn, werd hij aangehouden.

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.