Van der Valk Avifauna is op zoek naar enthousiaste collega’s
Nu er steeds meer versoepelingen aankomen betekent dit natuurlijk ook dat er bij Van der Valk Avifauna weer leuke vacatures vrijkomen.
Heb je altijd al willen werken bij één van de grootste horecabedrijven van Nederland? Dan is dit je kans! Onderstaand vind je een aantal openstaande vacatures van Avifauna:
F&B Supervisor:
Als F&B Supervisor ondersteun je de Restaurant Manager en andere leidinggevende bij de dagelijkse operationele werkzaamheden. Geheel zelfstandig begeleid je de medewerkers van de diverse afdelingen in het restaurant, zoals bediening, spoelkeuken en schoonmaakdienst. Je motiveert en traint hen om het gewenste serviceniveau te waarborgen. Ook is het jouw verantwoordelijkheid dat het de gasten van het restaurant aan niets ontbreekt.
Medewerker bediening:
Als medewerker bediening neem je met veel enthousiasme bestellingen op, geef je informatie over de gerechten, serveer je bestellingen en maak je rekeningen op. Ook verzorg je de mise en place en assisteer je bij de opbouw van partijen. Waar nodig spring je bij op andere horeca-afdelingen. Zo word je kennis uitgebreid en leer je alle kneepjes van het vak.
Receptiemedewerker:
Als receptionist(e) heet je de gasten welkom en ben je in staat om bijna alle vragen van de gasten te beantwoorden, zowel aan de balie als telefonisch en tijdens het verwerken van e-mails. Ook ben je verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van de hotelgasten, het maken van reserveringen voor het hotel, de restaurants en de rederij. Daarnaast controleer je alle reserveringen voor de volgende dag zodat de dag vlekkeloos verloopt en je draagt zorg voor de opmaak van facturen. Als receptioniste ben je een echte spin in het web, je hebt contact met alle afdelingen binnen het bedrijf.
Zelfstandig werkend kok:
Als kok ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse werkzaamheden, de bereiding en uitgifte van de gerechten. Daarnaast hoort ook nog een ander belangrijk onderdeel het bewaken van de kwaliteit van de gerechten. Je bent inzetbaar in de keuken van het à la carte restaurant maar vindt het ook een uitdaging om te koken voor grote evenementen.
Medewerker afwas en schoonmaak:
Als medewerker van de afwas en schoonmaak zorg je dat de restaurants en de publieke ruimtes er tiptop uitzien. Je sorteert vuil serviesgoed en glaswerk en zorgt dat deze schoon op de daarvoor bestemde plaatsen worden opgeruimd.
De gehele inhoud van de vacatures is te vinden op: Vacatures - Valk Jobs.
Enthousiast geworden naar één van deze uitdagingen? Stuur je motivatie en CV naar pz@avifauna.valk.nl.
Wie weet ben jij straks wel een van de nieuwe collega's van Van der Valk Avifauna. Zij kunnen je in ieder geval verzekeren dat je terecht komt bij één van de gezelligste bedrijven van Alphen aan den Rijn, en wie wilt daar nou niet zijn carrière starten?!