Een van de gerechten van Van der Valk's Proeverij
Advertorial Horeca

Van der Valk's Proeverij: een reis rond de wereld in drie uur

Ga je deze zomer niet naar het buitenland, maar mis je wel de culinaire versnaperingen? Dan ben je bij Van der Valk Avifauna aan het juiste adres. Met het nieuwe corona-proof concept 'Van der Valk's Proeverij' reis jij in een paar uur heel de wereld over. En dat ook nog met personeel dat zorgt voor een vijfsterrengevoel. 

Voorheen kon je bij Casa Havana, het restaurant gelegen in het vogelpark van Avifauna, terecht voor een ander concept: namelijk het Live Cooking Buffet. "Na de sluiting van de horeca zijn wij als bedrijf gaan nadenken hoe wij dit 'corona-proof' neer kunnen zetten. Dit nieuwe concept is het resultaat", vertelt Joyce van der Valk. En dat is de ‘Van der Valk’s Proeverij’’: het Live Cooking Buffet in een corona-proof jasje. Het buffet heeft hiermee plaatsgemaakt voor een concept met evenveel variatie aan gerechten, maar wel met bediening bij jou aan tafel. Maar hoe werkt het?

De proeverij bestaat uit maximaal zes rondes waarbij je elke ronde een heerlijk gerecht voorgeschoteld krijgt. In maximaal zes rondes kan er een keuze worden gemaakt uit vele lekkere gerechten uit meerdere werelddelen, die het personeel aan je tafel komt brengen. Je hoeft je deze avond geen zorgen te maken dat je ook maar iets te kort komt, daar zorgt het personeel wel voor.

Menu

Op de menukaart staat een variatie aan gerechten waar vooral bij vlees- en visliefhebbers het water in de mond loopt. Van een krokante schnitzel en een Poké Bowl met tonijn tot gekruide Mexicaanse fajitas en een romige Italiaanse spaghetti carbonara.

Aan vegetariërs en veganisten is ook gedacht. Van een vegan bietencarpaccio en een zomerse wrap met hummus en zongedroogde tomaat tot een broodje met een sappige beyond burger.

Ben je een grote eter? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je aan de zes gerechten niet genoeg hebt. Bijgerechten kun je namelijk onbeperkt bij bestellen. Denk aan een mandje met frites, wokgroenten, aardappelkroketjes of Thaise noedels.

Toch meer een dessertliefhebber? Dan doe je gewoon meerdere toetjesrondes. Ga voor de traditionele, Italiaanse tiramisu, de crème brûlée, de Dame Blanche of juist voor een fruitsalade.

Ga je met je kinderen op stap? Geen probleem, voor hen is er een speciale kinderkaart.

Van der Valk’s proeverij wordt in de weekenden gehouden en is tevens op aanvraag boekbaar voor gezelschappen vanaf 50 personen.  Reserveren? Dat kan via Van der Valk Avifauna op telefoonnummer 0172-487575.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.