Een van de gerechten van Van der Valk's Proeverij
Advertorial Horeca

Van der Valk's Proeverij: een reis rond de wereld in drie uur

Ga je deze zomer niet naar het buitenland, maar mis je wel de culinaire versnaperingen? Dan ben je bij Van der Valk Avifauna aan het juiste adres. Met het nieuwe corona-proof concept 'Van der Valk's Proeverij' reis jij in een paar uur heel de wereld over. En dat ook nog met personeel dat zorgt voor een vijfsterrengevoel. 

Voorheen kon je bij Casa Havana, het restaurant gelegen in het vogelpark van Avifauna, terecht voor een ander concept: namelijk het Live Cooking Buffet. "Na de sluiting van de horeca zijn wij als bedrijf gaan nadenken hoe wij dit 'corona-proof' neer kunnen zetten. Dit nieuwe concept is het resultaat", vertelt Joyce van der Valk. En dat is de ‘Van der Valk’s Proeverij’’: het Live Cooking Buffet in een corona-proof jasje. Het buffet heeft hiermee plaatsgemaakt voor een concept met evenveel variatie aan gerechten, maar wel met bediening bij jou aan tafel. Maar hoe werkt het?

De proeverij bestaat uit maximaal zes rondes waarbij je elke ronde een heerlijk gerecht voorgeschoteld krijgt. In maximaal zes rondes kan er een keuze worden gemaakt uit vele lekkere gerechten uit meerdere werelddelen, die het personeel aan je tafel komt brengen. Je hoeft je deze avond geen zorgen te maken dat je ook maar iets te kort komt, daar zorgt het personeel wel voor.

Menu

Op de menukaart staat een variatie aan gerechten waar vooral bij vlees- en visliefhebbers het water in de mond loopt. Van een krokante schnitzel en een Poké Bowl met tonijn tot gekruide Mexicaanse fajitas en een romige Italiaanse spaghetti carbonara.

Aan vegetariërs en veganisten is ook gedacht. Van een vegan bietencarpaccio en een zomerse wrap met hummus en zongedroogde tomaat tot een broodje met een sappige beyond burger.

Ben je een grote eter? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je aan de zes gerechten niet genoeg hebt. Bijgerechten kun je namelijk onbeperkt bij bestellen. Denk aan een mandje met frites, wokgroenten, aardappelkroketjes of Thaise noedels.

Toch meer een dessertliefhebber? Dan doe je gewoon meerdere toetjesrondes. Ga voor de traditionele, Italiaanse tiramisu, de crème brûlée, de Dame Blanche of juist voor een fruitsalade.

Ga je met je kinderen op stap? Geen probleem, voor hen is er een speciale kinderkaart.

Van der Valk’s proeverij wordt in de weekenden gehouden en is tevens op aanvraag boekbaar voor gezelschappen vanaf 50 personen.  Reserveren? Dat kan via Van der Valk Avifauna op telefoonnummer 0172-487575.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.