Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Van Ekris bedenkt Antidiefstal katalysator Toyota Prius

Helaas komt het wel eens voor dat de katalysator van de Toyota Prius Prius 2 en beperkt bij type 3 gestolen wordt. Deze berichten bereiken sinds kort de media. Ook in de gemeente Alphen aan den Rijn en omgeving zitten de dieven niet stil. Toyota Van Ekris heeft hier een mooie oplossing voor bedacht.

Als de katalysator gestolen wordt, worden er meerdere onderdelen beschadigd en komt het vervangen hiervan op een kostenpost van € 2481 inclusief montage en BTW (nieuw). “Bij dit soort diefstal gaat het om de snelheid en gemak, hit en run genaamd”, aldus Van Ekris.

Oplossing antidiefstal katalysator Toyota Prius

“Wij bieden voor € 100 inclusief BTW een mogelijkheid om dit te vertragen met behulp van een lasverbinding, zodat de katalysator vastzit aan de rest van de uitlaat. Daarnaast lassen wij op bepaalde punten ringen zodat de katalysator er lastig af te draaien is met een sleutel. Uiteraard is dit geen garantie dat de katalysator niet gestolen wordt, maar onze ervaring is dat het dievengilde het tot nu toe links laat liggen.”

Oplossing antidiefstal katalysator Toyota Auris

Er zijn ook berichten dat het eerste type Auris hybride (2009-2012) doelwit is geworden van deze diefstal. “Ook hier bieden wij de bovenstaande oplossing voor. Het is natuurlijk geen 100 procent garantie, maar het maakt ze het wel lastig en minder de moeite waard om te stelen. Voor onze klanten is het ook nog vaak zo dat de auto WA verzekerd is en dit niet onder de polis valt. De kosten komen daarom hard aan. Voor € 100 kun je een hoop ellende besparen. Daarnaast zijn er ook nog andere oplossingen, welke op onze site te vinden zijn.”

Van Ekris is gevestigd aan de Zwanendrift 2 in Alphen aan den Rijn. Interesse? Neem dan contact op met Van Ekris via 0172 571437.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.