Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Van Ekris stunt met top model CHR tot de kerst

Toyota Alphen aan den Rijn en Mijdrecht knallen er dit jaar nog even hard tegenaan met een hele ruime inruilbonus van € 2.000 en een extra bonus van € 350 voor accessoires. Deze actie is net ingegaan en is tot eind dit jaar geldig op de huidige voorraad. Bereken alvast je inruilwaarde binnen een paar seconden via deze link.

Het einde van het jaar brengt altijd extra aanbiedingen met zich mee. “Wij willen natuurlijk extra verkopen, maar onze importeur natuurlijk ook. Daarom zetten ze deze actie in”, aldus de verkoopadviseurs van Toyota Van Ekris. “Een vreemd merk inruilen is geen probleem, ook hier is de inruilpremie op geldig. De extra € 350 die aan accessoires besteed kan worden zie je meestal terug in een extra set winterbanden, styling pakket of een trekhaak.”

Snel een inruilvoorstel ontvangen? Klik hier.

Een populair model

De Toyota CHR scoort goed bij de klanten van Van Ekris in Alphen aan den Rijn en de gemeente Nieuwkoop. Het is een ruime auto, maar beschikt ook over de volgende eigenschappen en opties:

  • Hoge zit
  • Zeer snel en zuinig met de 2.0 180PK Hybride
  • Meest betrouwbaar uit consumentenbond test 2019
  • SUV maar toch zeer strakke wegligging
  • Standaard Apple CarPlay®, Android Auto® en Smart Device link
  • Keuze uit 1.2 handgeschakeld of de 1.8 en 2.0 hybride automaat

Jong gebruikte Toyota CHR modellen

In de regio Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop verkoopt Van Ekris ook veel jong gebruikte Toyota CHR modellen. “Deze zijn erg in trek omdat de prijzen een stuk lager liggen dan bij nieuwe. Wij merkten dat de vraag behoorlijk gestegen is en hebben daarom een speciale Toyota CHR occasion pagina opgezet www.chroccasions.nl. Via deze pagina kan de klant in één overzicht zien welke CHR modellen wij hebben.”

van ekris stunt met top model chr kerst.jpg

Het team van Van Ekris helpt je graag verder. Bel voor de locatie in Alphen aan den Rijn naar 0172-571437 en vraag naar een van de specialisten, Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

van ekris stunt met top model chr kerst 2.jpg

Op de foto: Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:46

Jongeren komen af op protestactie, grote rel lijkt uit te blijven

Er hangt een grimmige sfeer op het Rijnplein. Tientallen jongeren zijn afgekomen op de oproep die op social media rondging om maandagavond naar het Rijnplein te komen om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Vernielingen lijken uit te blijven. 

Alphense Zendmast gisteren 17:15

Alphense zendmast kleurt oranje voor zwembad De Hoorn

Om te vieren dat het buitenbad van zwembad De Hoorn open is om baantjes te zwemmen, kleurt de Alphense zendmast maandagavond 25 januari oranje. Hiermee zet de Alphense zendmast, die tegenover het zwembad staat, De Hoorn nog eens extra in de schijnwerpers.

Advertorial Winkels gisteren 15:39

Subway in de Baronie vanaf vandaag weer geopend na verbouwing

Subway in winkelcentrum de Baronie opent na een verbouwing van twee weken haar deuren om Alphenaren weer te voorzien van overheerlijke broodjes en andere lekkernijen. De vernieuwde winkel heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan!

Winactie Mode gisteren 14:13

Win een stylingbox naar keuze!

Januari is dé maand van nieuwe woonaccessoires. De kerstboom is inmiddels de deur uit, dat betekent dat we het huis weer heerlijk mogen gaan aankleden met nieuwe woonaccessoires! Stylingbox wil jou daarom in de watten leggen. Doe mee aan deze winactie en maak kans op een Stylingbox naar keuze!