Alphens / Toyota Van Ekris
Advertorial Economie

Van Ekris verlengt sponsoring met Alphens.nl

Toyota Van Ekris heeft opnieuw de samenwerking met Alphens.nl verlengd. “Initiatieven als Alphens.nl juichen wij toe. Ze brengen het ‘dorpse’ nieuws naar buiten wat grote dagbladen en kranten vaak laten liggen. Dat vinden wij belangrijk”, zegt Corné van Veen van Toyota Van Ekris.

Toyota Van Ekris heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Mijdrecht en Maarssen en is officieel Toyota dealer voor de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ronde Venen en Stichtse Vecht. “Aangezien wij veel dorpen bedienen, vinden wij initiatiefnemers van lokaal nieuws belangrijk. Zonder sponsering en samenwerking met deze lokale initiatiefnemers is er geen nieuws en daarom werken wij samen met Alphens.nl, Nieuwkoops.nl, 0172sport.nl, 0297-online.nl en Varnews.nl”, vertelt Corné van Veen van Toyota van Ekris.

“Natuurlijk werken wij ook lokaal samen met een select aantal sportclubs en lokale bladen zoals De Groene Venen, De Omroeper, VAR en Nieuwe Meerbode, maar je ziet toch de laatste jaren dat steeds meer mensen online hun weg vinden naar nieuws. Het bestaan van lokale nieuwssites is daarom zeer belangrijk voor gemeenten en haar inwoners. Echt lokaal nieuws kun je niet vinden in de grote kranten en dagbladen”, zegt Van Veen. “Dat het gelezen wordt, merk je goed. We doen dan ook een oproep aan collega ondernemers uit de regio om ook dit soort initiatieven te steunen om lokaal nieuws levend te houden.”

Jur Bannenberg, accountmanager bij Alphens.nl, vult aan: “Online platformen gaan het steeds meer overnemen van dagbladen en kranten. Als bedrijf ontkom je er bijna niet aan om online je uitingen te doen. Of dit nu in de vorm van banners, advertorials of een advertentie op het cityscreen is, in deze tijd gaat het erom dat mensen jouw naam zien én herkennen. Gezien ons bereik en onze doelgroep in de regio kom je al gauw bij ons terecht. Wij zijn dan ook erg blij om samen te werken met partijen als Toyota Van Ekris, wat een gevestigde naam is in hun branche.”

Meer weten over Van Ekris? Kijk dan op www.vanekris.nl.

Op de foto: Corné van Veen van Toyota Van Ekris en Jur Bannenberg van Alphens.nl


Meer nieuws

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.

Overige gisteren 11:32

Zuid-Holland overweegt centrumlinkse coalitie

Met Fred Teeven als verkenner en de grote winnaar van de verkiezingen, BoerBurgerBeweging, worden de verschillende mogelijke coalities voor een nieuw college in Zuid-Holland onderzocht. Woensdag maakte de verkenner bekend welke partijen als eerst met elkaar om de tafel gaan.