Josh Walet

Van (katten)kwaad tot erger: politie houdt twee tieners aan wegens vandalisme

Iedereen is er wel eens schuldig aan geweest: het uithalen van kattenkwaad. Afgelopen weekend kwam de politie echter ter plaatse voor iets dat volgens hen wel te ver ging. Twee verdachten zijn aangehouden vanwege vandalisme.

De politie kreeg rond 15:50 uur een melding dat er een steen door een ruit was gegooid van een woning op de Klompenmaker. De bewoner had vijf jongens zien wegrennen. “Na deze melding zijn we snel en doortastend aan het werk gegaan en zijn de jongens gevonden”, vertelt de politie.

Volgens de politie wilde de jongens niks verklaren en wisten zij niet wie van de vijf deze steen door de ruit had gegooid. “Pech voor hen, maar gelukkig voor ons kwam er een getuige aanlopen die precies kon vertellen wie dit waren geweest”, aldus de politie. De politie heeft uiteindelijk twee jongens van 12 en 14 jaar oud aangehouden. “Iedereen is jong geweest en heeft kattenkwaad uitgehaald, maar dit gaat echt te ver”, aldus de politie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.