Josh Walet

Van (katten)kwaad tot erger: politie houdt twee tieners aan wegens vandalisme

Iedereen is er wel eens schuldig aan geweest: het uithalen van kattenkwaad. Afgelopen weekend kwam de politie echter ter plaatse voor iets dat volgens hen wel te ver ging. Twee verdachten zijn aangehouden vanwege vandalisme.

De politie kreeg rond 15:50 uur een melding dat er een steen door een ruit was gegooid van een woning op de Klompenmaker. De bewoner had vijf jongens zien wegrennen. “Na deze melding zijn we snel en doortastend aan het werk gegaan en zijn de jongens gevonden”, vertelt de politie.

Volgens de politie wilde de jongens niks verklaren en wisten zij niet wie van de vijf deze steen door de ruit had gegooid. “Pech voor hen, maar gelukkig voor ons kwam er een getuige aanlopen die precies kon vertellen wie dit waren geweest”, aldus de politie. De politie heeft uiteindelijk twee jongens van 12 en 14 jaar oud aangehouden. “Iedereen is jong geweest en heeft kattenkwaad uitgehaald, maar dit gaat echt te ver”, aldus de politie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.