Bij Van Keeken willen ze maar één ding, dat jij lekker loopt! Daarom gaan zij door als servicepunt, schoenmakerij & reparatiepunt en podologie praktijk. Je kunt bij Van Keeken terecht voor al jouw vragen rondom schoenen en voeten.

Geen vraag is te gek! Denk daarbij aan vragen als:

Wij dagen jou uit om de Van Keeken schoenen specialisten en podoloog het hemd van het lijf te vragen. 

Schoenmakerij & reparatiepunt

Bij een schoenen servicepunt hoort natuurlijk schoenreparatie. Daarom blijft Van Keeken de komende tijd ook open voor reparatie. Hoe? Je kunt de schoenen gemakkelijk opsturen naar het servicepunt adres: Van Mandersloostraat 27 in Alphen aan den Rijn. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de schoenen even langs te brengen. Niet zeker of schoenreparatie echt nodig is? Ook dan zitten de schoenen specialisten voor jou klaar.

Ook ben je bij Van Keeken nog steeds aan het juiste adres voor kleine aanpassingen in jouw schoenen, zoals zooltjes maar ook oprekken van de schoenen op bepaalde punten. Zo kan Van Keeken ervoor zorgen dat jouw schoen altijd zo goed mogelijk om jouw voet past. Dit voorkomt onnodige drukvorming op de voet. 

Podologie

Ook onze podologie praktijk blijft gewoon open! Heb je last van pijn tijdens het lopen? Dan ben je van harte welkom bij podoloog Sophie. Zij neemt uitgebreid de tijd om de klachten met jou door te nemen. Hierbij let ze op:

en maakt ze uiteindelijk een loopanalyse. Uiteraard in begrijpelijke taal, want Sophie legt alles op een gemakkelijke manier uit. 

Dus heb je last van bijvoorbeeld één van de volgende klachten:

Wat jouw klacht ook is, Sophie zit voor jou klaar. Soms is het dragen van de juiste schoenen voldoende, soms is er meer nodig. Sophie helpt je aan een passende oplossing. 

Kortom: wat jouw vraag ook is. Van Keeken is er voor jou! Je kunt het servicepunt bereiken via WhatsApp 06 14510240, telefoon 0172 471008 of via webwinkel@vankeekenschoenen.nl.