Hans Doderer
Advertorial Winkels

Van Keeken blijft open als servicepunt

Bij Van Keeken willen ze maar één ding, dat jij lekker loopt! Daarom gaan zij door als servicepunt, schoenmakerij & reparatiepunt en podologie praktijk. Je kunt bij Van Keeken terecht voor al jouw vragen rondom schoenen en voeten.

Geen vraag is te gek! Denk daarbij aan vragen als:

 • Onderhoudsproducten: Welke producten heb ik nodig? Welk product werkt het beste voor welk materiaal? etc.
 • Schoenadvies op afstand: Welke maat heb ik nodig? Welke schoenen zijn breder of juist smaller?
 • Voetproblemen: Bijvoorbeeld vragen over het soepeler maken van jouw leren schoenen of juist passend schoenadvies voor minder gangbare maten.
 • Vragen over klachten tijdens het lopen

Wij dagen jou uit om de Van Keeken schoenen specialisten en podoloog het hemd van het lijf te vragen. 

Schoenmakerij & reparatiepunt

Bij een schoenen servicepunt hoort natuurlijk schoenreparatie. Daarom blijft Van Keeken de komende tijd ook open voor reparatie. Hoe? Je kunt de schoenen gemakkelijk opsturen naar het servicepunt adres: Van Mandersloostraat 27 in Alphen aan den Rijn. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de schoenen even langs te brengen. Niet zeker of schoenreparatie echt nodig is? Ook dan zitten de schoenen specialisten voor jou klaar.

Ook ben je bij Van Keeken nog steeds aan het juiste adres voor kleine aanpassingen in jouw schoenen, zoals zooltjes maar ook oprekken van de schoenen op bepaalde punten. Zo kan Van Keeken ervoor zorgen dat jouw schoen altijd zo goed mogelijk om jouw voet past. Dit voorkomt onnodige drukvorming op de voet. 

Podologie

Ook onze podologie praktijk blijft gewoon open! Heb je last van pijn tijdens het lopen? Dan ben je van harte welkom bij podoloog Sophie. Zij neemt uitgebreid de tijd om de klachten met jou door te nemen. Hierbij let ze op:

 • Schoeisel
 • Functiemogelijkheden van jouw voeten
 • drukverdeling

en maakt ze uiteindelijk een loopanalyse. Uiteraard in begrijpelijke taal, want Sophie legt alles op een gemakkelijke manier uit. 

Dus heb je last van bijvoorbeeld één van de volgende klachten:

 • Hielklachten tijdens het lopen
 • Het gevoel dat jouw sok dubbel zit onder jouw voorvoet
 • Een brandend gevoel onder jouw voorvoet of gehele voet
 • Pijn tijdens het afwikkelen van jouw voet in jouw grote teen (of bij andere gewrichten)
 • Een drukkend gevoel in jouw voet
 • Het idee hebben dat jouw voet doorzakt

Wat jouw klacht ook is, Sophie zit voor jou klaar. Soms is het dragen van de juiste schoenen voldoende, soms is er meer nodig. Sophie helpt je aan een passende oplossing. 

Kortom: wat jouw vraag ook is. Van Keeken is er voor jou! Je kunt het servicepunt bereiken via WhatsApp 06 14510240, telefoon 0172 471008 of via webwinkel@vankeekenschoenen.nl.


Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.