Hans Doderer
Advertorial Winkels

Van Keeken blijft open als servicepunt

Bij Van Keeken willen ze maar één ding, dat jij lekker loopt! Daarom gaan zij door als servicepunt, schoenmakerij & reparatiepunt en podologie praktijk. Je kunt bij Van Keeken terecht voor al jouw vragen rondom schoenen en voeten.

Geen vraag is te gek! Denk daarbij aan vragen als:

  • Onderhoudsproducten: Welke producten heb ik nodig? Welk product werkt het beste voor welk materiaal? etc.
  • Schoenadvies op afstand: Welke maat heb ik nodig? Welke schoenen zijn breder of juist smaller?
  • Voetproblemen: Bijvoorbeeld vragen over het soepeler maken van jouw leren schoenen of juist passend schoenadvies voor minder gangbare maten.
  • Vragen over klachten tijdens het lopen

Wij dagen jou uit om de Van Keeken schoenen specialisten en podoloog het hemd van het lijf te vragen. 

Schoenmakerij & reparatiepunt

Bij een schoenen servicepunt hoort natuurlijk schoenreparatie. Daarom blijft Van Keeken de komende tijd ook open voor reparatie. Hoe? Je kunt de schoenen gemakkelijk opsturen naar het servicepunt adres: Van Mandersloostraat 27 in Alphen aan den Rijn. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de schoenen even langs te brengen. Niet zeker of schoenreparatie echt nodig is? Ook dan zitten de schoenen specialisten voor jou klaar.

Ook ben je bij Van Keeken nog steeds aan het juiste adres voor kleine aanpassingen in jouw schoenen, zoals zooltjes maar ook oprekken van de schoenen op bepaalde punten. Zo kan Van Keeken ervoor zorgen dat jouw schoen altijd zo goed mogelijk om jouw voet past. Dit voorkomt onnodige drukvorming op de voet. 

Podologie

Ook onze podologie praktijk blijft gewoon open! Heb je last van pijn tijdens het lopen? Dan ben je van harte welkom bij podoloog Sophie. Zij neemt uitgebreid de tijd om de klachten met jou door te nemen. Hierbij let ze op:

  • Schoeisel
  • Functiemogelijkheden van jouw voeten
  • drukverdeling

en maakt ze uiteindelijk een loopanalyse. Uiteraard in begrijpelijke taal, want Sophie legt alles op een gemakkelijke manier uit. 

Dus heb je last van bijvoorbeeld één van de volgende klachten:

  • Hielklachten tijdens het lopen
  • Het gevoel dat jouw sok dubbel zit onder jouw voorvoet
  • Een brandend gevoel onder jouw voorvoet of gehele voet
  • Pijn tijdens het afwikkelen van jouw voet in jouw grote teen (of bij andere gewrichten)
  • Een drukkend gevoel in jouw voet
  • Het idee hebben dat jouw voet doorzakt

Wat jouw klacht ook is, Sophie zit voor jou klaar. Soms is het dragen van de juiste schoenen voldoende, soms is er meer nodig. Sophie helpt je aan een passende oplossing. 

Kortom: wat jouw vraag ook is. Van Keeken is er voor jou! Je kunt het servicepunt bereiken via WhatsApp 06 14510240, telefoon 0172 471008 of via webwinkel@vankeekenschoenen.nl.


Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:54

Wethouder Gert-Jan Schotanus en Kinderboerderij Zegersloot planten eerste voedselbomen

Op maandag 1 april worden, tijdens het paasfestijn, de 1e bomen geplant voor het te realiseren voedselpark bij kinderboerderij Zegersloot. Deze eerste bomen, genaamd berken, zijn niet bedoeld als voedsel voor mensen, maar juist als leefgebied voor de weidehommel. Samen met andere iconische soorten zoals de merel, huismus en egel, zal de weidehommel profiteren van een nieuw aangelegde habitat. 

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem.