MisterMadame.nl
Advertorial Winkels

Van Keeken Schoenen bundelt krachten met collega-ondernemers en begint webshop MisterMadame.nl

Alphenaren kennen het wel, de schoenenwinkel van Kees: Van Keeken Schoenen. Naast de welbekende winkel is er in maart wat nieuws ontstaan. Met nog vier andere ondernemers is Van Keeken een webshop begonnen.

Het idee begon vlak voor de coronapandemie: vijf schoenenwinkels (Snoeren uit Teteringen, Van Camp uit Lunteren, Van Keeken uit Alphen aan den Rijn, Van Lier uit Belfeld en Van Schijndel uit Hilversum) die samenwerken voor een groter aanbod aan schoenen en kennis door middel van een webshop. Begin dit jaar was het dan zo ver, de website MisterMadame.nl werd de wereld in gebracht.

Virtueel magazijn

Het doel van de webshop is het combineren van de vijf fysieke voorraden tot één virtueel magazijn. Via de website kunnen de verschillende winkels hun voorraad aangeven en zo een bredere collectie op één plek aanbieden. Hoe meer keuze, hoe meer tevreden klanten en dus hoe beter voor de winkels.

Elke winkel heeft een eigen doelgroep en specialiteit, wat ook het aanbod op de website vergroot. Zo wordt de webshop een verlengstuk van de fysieke winkels. Als één van de winkels bijvoorbeeld geen sportschoenen verkoopt en een andere winkel dan weer geen nette herenschoenen in het assortiment heeft, kunnen de twee elkaar aanvullen door middel van de nieuwe webshop.

Uniek advies

Verder willen de ondernemers de adviescomponent verder integreren in de webshop. De winkeliers weten als geen ander hoe ze goed advies kunnen geven en willen dat dan ook op de website laten merken door bijvoorbeeld specifieke filters, een korte vragenlijst of zelfs aanbevelingen krijgen op basis van vorige aankopen.

De winkeliers hopen met deze samenwerking mee te gaan in de veranderende markt. Met meer dan vijfhonderd jaar aan kennis en ervaring, en gerenommeerde kwaliteitsmerken is MisterMadame nu al uniek en blinkt deze webshop zeker uit.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.