MisterMadame.nl
Advertorial Winkels

Van Keeken Schoenen bundelt krachten met collega-ondernemers en begint webshop MisterMadame.nl

Alphenaren kennen het wel, de schoenenwinkel van Kees: Van Keeken Schoenen. Naast de welbekende winkel is er in maart wat nieuws ontstaan. Met nog vier andere ondernemers is Van Keeken een webshop begonnen.

Het idee begon vlak voor de coronapandemie: vijf schoenenwinkels (Snoeren uit Teteringen, Van Camp uit Lunteren, Van Keeken uit Alphen aan den Rijn, Van Lier uit Belfeld en Van Schijndel uit Hilversum) die samenwerken voor een groter aanbod aan schoenen en kennis door middel van een webshop. Begin dit jaar was het dan zo ver, de website MisterMadame.nl werd de wereld in gebracht.

Virtueel magazijn

Het doel van de webshop is het combineren van de vijf fysieke voorraden tot één virtueel magazijn. Via de website kunnen de verschillende winkels hun voorraad aangeven en zo een bredere collectie op één plek aanbieden. Hoe meer keuze, hoe meer tevreden klanten en dus hoe beter voor de winkels.

Elke winkel heeft een eigen doelgroep en specialiteit, wat ook het aanbod op de website vergroot. Zo wordt de webshop een verlengstuk van de fysieke winkels. Als één van de winkels bijvoorbeeld geen sportschoenen verkoopt en een andere winkel dan weer geen nette herenschoenen in het assortiment heeft, kunnen de twee elkaar aanvullen door middel van de nieuwe webshop.

Uniek advies

Verder willen de ondernemers de adviescomponent verder integreren in de webshop. De winkeliers weten als geen ander hoe ze goed advies kunnen geven en willen dat dan ook op de website laten merken door bijvoorbeeld specifieke filters, een korte vragenlijst of zelfs aanbevelingen krijgen op basis van vorige aankopen.

De winkeliers hopen met deze samenwerking mee te gaan in de veranderende markt. Met meer dan vijfhonderd jaar aan kennis en ervaring, en gerenommeerde kwaliteitsmerken is MisterMadame nu al uniek en blinkt deze webshop zeker uit.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.