Advertorial Economie

Van Maanen pas open na succes in Delft

Horecaconcept Van Maanen opent voorlopig nog niet haar deuren in het oude Nutsgebouw aan de Hooftstraat. De mix van bakkerij en restaurant heeft het nieuwe concept kort geleden gelanceerd in Delft en wilt eerst daar alle puntjes op de i hebben staan.

Het nieuwe concept wat uitgerold is in Delft heeft alle aandacht nodig omdat van Maanen dit de komende jaren verder wil uitrollen in Nederland. Door eerst de formule daar perfect neer te zetten, weet men hoe ze in Alphen aan den Rijn het één en ander moeten aanpakken.

Van Maanen hoopt voor het einde van het jaar open te zijn.


Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.