Advertorial Economie

Van Maanen pas open na succes in Delft

Horecaconcept Van Maanen opent voorlopig nog niet haar deuren in het oude Nutsgebouw aan de Hooftstraat. De mix van bakkerij en restaurant heeft het nieuwe concept kort geleden gelanceerd in Delft en wilt eerst daar alle puntjes op de i hebben staan.

Het nieuwe concept wat uitgerold is in Delft heeft alle aandacht nodig omdat van Maanen dit de komende jaren verder wil uitrollen in Nederland. Door eerst de formule daar perfect neer te zetten, weet men hoe ze in Alphen aan den Rijn het één en ander moeten aanpakken.

Van Maanen hoopt voor het einde van het jaar open te zijn.


Meer nieuws

Politiek gisteren 18:01

Meepraten over nieuwe kunst- en cultuurvisie

Kunst en cultuur is in de gemeente Alphen aan den Rijn een ondergeschoven kindje. Dat is geen onderbuikgevoel, maar dat wordt met cijfers aangetoond in de nieuwe cultuurvisie. Om het beleid rond kunst en cultuur op niveau te brengen, introduceert wethouder Erik van Zuylen het concept van de Kunst- en Cultuurvisie 2021-2030. En, iedereen mag meepraten.

Opinie gisteren 17:14

“Ik begin namen te vergeten”

Dat we al ongeveer een jaar thuis werken, heeft ook invloed op ons geheugen. Want hoe heette die ene persoon die je vaak bij die ene borrel tegenkwam? Over dit en meer schreef Machiel van der Schoot een column voor de nieuwste editie van het INTO business magazine.

Politie gisteren 15:33

Aangifte winkeldiefstal gaat voortaan via een app

Voorheen hanteerden supermarkten en winkels allemaal een ander beleid wat betreft het aangifte doen van winkeldiefstallen. Maar dat is vanaf nu verleden tijd. In situaties waarbij de verdachte direct is aangehouden, kan de winkelier vanaf vandaag via een app op de telefoon aangifte doen.

Horeca gisteren 14:38

Grand Café Eight wil coronaproof open: is de PMRu de oplossing voor de horeca?

Ondernemers willen liever gister dan vandaag nog de deuren volledig openen. Vooral horecaondernemers staan te popelen. Chantal Roeleveld van Grand Café Eight deelt dit gevoel. Daarom staat in haar restaurant als pilot een heuse PMRu, de ‘viruskiller’ van StaticAir. Dit apparaat moet zorgen voor een virusvrije omgeving.