Google Streetview

Vanaf 22 mei omrijden vanwege werkzaamheden aan rotonde op de Oostkanaalweg

Vanaf morgenavond zal de rotonde tussen de Oostkanaalweg en de Zegerbaan afgesloten zijn. Dit vanwege werkzaamheden. Alphenaren zullen daarom moeten omrijden.

De rotonde op de N207 zal afgesloten zijn vanaf maandag 22 mei, 20:00 uur, tot en met 06:00 uur op zaterdag 27 mei. Tussen die tijd zullen meerdere asfaltlagen vervangen worden. Dit om de weg in goede staat te houden en de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.

Er zal in die periode enkel tussen 20:00 uur en 06:00 uur gewerkt worden. Verkeer van en naar Alphen aan den Rijn wordt omgeleid. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik blijven maken van de weg.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.