Advertorial Cultuur

Vanaf januari 2022 is Castellum weer open!

Het bruist van de bedrijvigheid bij Castellum. Achter de schermen wordt hard gewerkt en het goede nieuws is dat de verbouwing bijna is afgerond. 

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het toegankelijker, moderner, ruimtelijker en vooral het brandveilig maken van het gebouw. Bovendien is de complete geluid- en lichtinstallatie in het theater vernieuwd, voor een nóg mooiere beleving. 

Per 1 september jl. is Marcel ’t Sas begonnen als directeur. Marcel is een gepassioneerd en bevlogen theaterdirecteur met oog voor de sociaal maatschappelijke waarde van cultuur. Hij gaat zich met enthousiasme richten op de opening in januari 2022, zodat Alphense inwoners weer volop kunnen genieten van theater en film. Hij wordt bijgestaan door een enthousiast en deels vernieuwd team dat er naar uit kijkt om op korte termijn weer gasten te kunnen ontvangen in theater en bioscoop. 


Meer nieuws

Blog Politiek vandaag 19:59

MINERVA Sop, kool en geit

Het was echte politiek donderdagavond tegen middernacht. Het zwaard van Damocles, de kwestie Gnephoekpolder die al jaren boven de coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks hangt, is dan net gevallen. GroenLinks kondigt na een schorsing aan op te stappen.

Evenementen vandaag 19:15

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Evenementen vandaag 16:00

20 van Alphen ook dit jaar afgelast: “Een zware beslissing”

Het had één groot feest moeten worden op zondag 13 maart 2022. Dan zou namelijk de 20 van Alphen plaatsvinden. Maar helaas, ook dit jaar heeft de organisatie moeten besluiten om het hardloopevenement te annuleren. Een flinke domper.