Vanaf morgen reserveren voor de zomereditie van de Alphens Restaurantweek!

Deze zomer blijven we met zijn allen meer thuis dan andere jaren. Daarom organiseren wij een speciale zomereditie van de Alphens Restaurantweek! Van 20 t/m 30 augustus zullen 19 restaurants in Alphen en omstreken hun uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangen diner. Vanaf morgen 12:00 uur kun je reserveren!

De deelnemende restaurants verrassen jou deze zomer met een speciaal meergangen diner tijdens de Alphens Restaurantweek. Deze editie bieden de restaurants hun menu aan voor € 25, € 30 of € 35. Zij leggen jou van 20 t/m 30 augustus in de watten door de lekkerste gerechten voor te schotelen. De menu’s bestaan allemaal uit minimaal drie gangen. Sommige restaurants kiezen er zelfs voor om per gang meerdere gerechtjes te serveren. Genoeg te proeven dus!

In totaal doen 19 restaurants in Alphen mee aan de zomereditie van de Alphens Restaurantweek: Restaurant ’s Molenaarsbrug, Maggie Blue, ‘t Oude Raadhuys, Restaurant ’t Haasje, Bobs Latin Mexican, Brasserie de Burgemeester, Alfreds, Brasserie Buuren, Alle Hens, Restaurant de Zeeger, Koeien en Kaas, Bij Hen, De Beren, Osteria la Piazza, El Caballo, WOODSTONE, Grand Café Eight, De Dyck en Bowling Alphen.

Check de website welke restaurants er deelnemen. Reserveren kan vanaf morgen 3 augustus. Vanaf dan presenteren we ook elke dag een van de deelnemende restaurants met hun samengestelde menu, dus houdt Alphens.nl in de gaten via Instagram en Facebook.

Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn de plekken in de restaurants beperkter dan normaal, dus sla op maandag 3 augustus snel je slag, want vol = vol.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 19:29

Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Evenementen vandaag 16:47

Spooktocht en kamperen met MAX in het komend weekend

Op zaterdag 8 augustus organiseert Stichting MAX weer de ‘Nacht van MAX’ in Alphen aan den Rijn. Dit avondprogramma bestaat uit een spooktocht en de mogelijkheid om je tentje op te slaan op het grasveld naast het jongerencentrum/poppodium. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Beleef Alphen vandaag 15:39

Beleef Alphen: Fietstocht Vogels en Zoo

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!'' Deze week: Fietstocht Vogels en Zoo.

Weer in Alphen vandaag 14:19

Hittegolf op komst - deel je verkoelende tips!

Er is een hittegolf op komst en dat betekent dat het warm wordt de komende dagen en nachten, ook in Alphen. Waar zoek jij verkoeling? Laat het ons weten! 

Calamiteiten vandaag 12:00

Voertuig te water aan de Oostkanaalweg

In de afgelopen nacht is er een voertuig te water geraakt aan de Oostkanaalweg N460. De bestuurder was al uit het water geklommen, maar kon niet met duidelijkheid zeggen dat hij alleen was.