Vanaf morgen reserveren voor de zomereditie van de Alphens Restaurantweek!

Deze zomer blijven we met zijn allen meer thuis dan andere jaren. Daarom organiseren wij een speciale zomereditie van de Alphens Restaurantweek! Van 20 t/m 30 augustus zullen 19 restaurants in Alphen en omstreken hun uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangen diner. Vanaf morgen 12:00 uur kun je reserveren!

De deelnemende restaurants verrassen jou deze zomer met een speciaal meergangen diner tijdens de Alphens Restaurantweek. Deze editie bieden de restaurants hun menu aan voor € 25, € 30 of € 35. Zij leggen jou van 20 t/m 30 augustus in de watten door de lekkerste gerechten voor te schotelen. De menu’s bestaan allemaal uit minimaal drie gangen. Sommige restaurants kiezen er zelfs voor om per gang meerdere gerechtjes te serveren. Genoeg te proeven dus!

In totaal doen 19 restaurants in Alphen mee aan de zomereditie van de Alphens Restaurantweek: Restaurant ’s Molenaarsbrug, Maggie Blue, ‘t Oude Raadhuys, Restaurant ’t Haasje, Bobs Latin Mexican, Brasserie de Burgemeester, Alfreds, Brasserie Buuren, Alle Hens, Restaurant de Zeeger, Koeien en Kaas, Bij Hen, De Beren, Osteria la Piazza, El Caballo, WOODSTONE, Grand Café Eight, De Dyck en Bowling Alphen.

Check de website welke restaurants er deelnemen. Reserveren kan vanaf morgen 3 augustus. Vanaf dan presenteren we ook elke dag een van de deelnemende restaurants met hun samengestelde menu, dus houdt Alphens.nl in de gaten via Instagram en Facebook.

Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn de plekken in de restaurants beperkter dan normaal, dus sla op maandag 3 augustus snel je slag, want vol = vol.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.

Coronavirus in Alphen gisteren 11:45

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.

Alphens.nl Magazine gisteren 10:21

Eigenaren Proto hebben vertrouwen in de toekomst

In de nacht van 26 op 27 juni 2020 sloeg het noodlot toe: een brand en de daarop volgende blus-actie verwoestten een groot deel van het monumentale pand waarin restaurant Proto is gevestigd. De eigenaren, de Griekse broers Nikos en Alexandros Baloumis, voelden de grond onder hun voeten wegvallen, maar zijn nu vooral optimistisch: “We hebben een succesvolle formule en komen in 2021 alleen maar sterker terug!”