Vanaf morgen reserveren voor de zomereditie van de Alphens Restaurantweek!

Deze zomer blijven we met zijn allen meer thuis dan andere jaren. Daarom organiseren wij een speciale zomereditie van de Alphens Restaurantweek! Van 20 t/m 30 augustus zullen 19 restaurants in Alphen en omstreken hun uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangen diner. Vanaf morgen 12:00 uur kun je reserveren!

De deelnemende restaurants verrassen jou deze zomer met een speciaal meergangen diner tijdens de Alphens Restaurantweek. Deze editie bieden de restaurants hun menu aan voor € 25, € 30 of € 35. Zij leggen jou van 20 t/m 30 augustus in de watten door de lekkerste gerechten voor te schotelen. De menu’s bestaan allemaal uit minimaal drie gangen. Sommige restaurants kiezen er zelfs voor om per gang meerdere gerechtjes te serveren. Genoeg te proeven dus!

In totaal doen 19 restaurants in Alphen mee aan de zomereditie van de Alphens Restaurantweek: Restaurant ’s Molenaarsbrug, Maggie Blue, ‘t Oude Raadhuys, Restaurant ’t Haasje, Bobs Latin Mexican, Brasserie de Burgemeester, Alfreds, Brasserie Buuren, Alle Hens, Restaurant de Zeeger, Koeien en Kaas, Bij Hen, De Beren, Osteria la Piazza, El Caballo, WOODSTONE, Grand Café Eight, De Dyck en Bowling Alphen.

Check de website welke restaurants er deelnemen. Reserveren kan vanaf morgen 3 augustus. Vanaf dan presenteren we ook elke dag een van de deelnemende restaurants met hun samengestelde menu, dus houdt Alphens.nl in de gaten via Instagram en Facebook.

Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn de plekken in de restaurants beperkter dan normaal, dus sla op maandag 3 augustus snel je slag, want vol = vol.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!

Algemeen gisteren 12:31

Pas op voor inbrekers in de zomervakantie

Het is zomervakantie, dat betekent ook dat inbrekers extra actief zijn. Ga jij een dagje uit of op vakantie? Lees dan uit voorzorg deze tips tegen inbraken.

Advertorial Winkels gisteren 08:15

Jumbo Ten Brink Food introduceert: de Boat Breakfast-Box!

Sinds gisteren kun je bij het Foodcafé van Jumbo Ten Brink terecht voor de Boat Breakfast-box! Wil je genieten van een vers ontbijt op je boot? Dan mail je je bestelling voor 20:00 uur ‘s avonds naar foodcafe@tenbrinkfood.com.

Alphens Restaurantweek 7 aug. 2020 17:32

Alphens Restaurantweek: ’t Haasje - puur genieten in een huiselijke sfeer

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ’t Haasje!