Advertorial Economie

Vanaf nu vier je het weekend bij Maggie Blue!

Vanaf aankomend weekend gaat Maggie elk weekend vieren! Martin en Selina Kalkhoven maken Maggie Blue graag dé locatie voor je vrijdag- of zaterdagavondborrel. "Het is toch heerlijk om ergens te kunnen borrelen in het weekend en Maggie Blue zorgt graag voor dé ingrediënten om er een fantastische avond van te maken!"

Maggie houdt van de vrijdagavond en swingt graag samen met jullie het weekend in! Vanaf 21.00 uur gaan de stoelen aan de kant en kun je heerlijk swingen met een cocktail in de hand! Elke week is er een hippe, heerlijke DJ en is het Happy Hour tussen 22.00 uur en 23.00 uur. Dan zijn de cocktails maar €5,00 en trakteert Maggie op free bites!

Celebrate the weekend with Maggie!
Vanaf aanstaande zaterdag is er elke zaterdag live muziek in de vorm van een zanger(es) of bandje. Eerst een hapje eten, daarna lekker blijven zitten en genieten van optredens met onder andere de geweldige zangeres Anne-Marie Boekelman en Bart Brandjes.

De avond start met easy listening en het tempo zal snel opgevoerd worden! Ook Piano & Pils komen langs de komende weken; een band die verzoekjes aanneemt en gouden oudjes tot meezingers en top40 knallers zal vertolken.

Maggie viert graag het weekend met jullie met heerlijke drankjes, mooi gezelschap, swingende muziek, free bites en een fantastische ambiance! De toegang is gratis. Kom jij het weekend vieren met Maggie?

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:06

Ernstig ongeval Amerikalaan

Er heeft een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Amerikalaan. Een vrouw (voetganger) is hierbij geschept door een personenauto.

Verkeer en vervoer gisteren 10:32

Nieuwe dienstregeling: wat zijn de gevolgen voor Alphen?

Vandaag, op zondag 15 december, is de nieuwe dienstregeling ingegaan. Niet alleen NS, maar ook Arriva voert wijzigingen door, onder andere om beter aan te sluiten op de nieuwe dienstregeling van NS. Wat betekent de nieuwe dienstregeling voor Alphen aan den Rijn?

Politiek 14 dec. 2019 15:29

Afvalstoffenheffing stijgt fors in Alphen aan den Rijn

De gemeentelijke afvalstoffenheffing gaat komend jaar met 9 procent omhoog. Ook in 2021 en 2022 zal dit ongeveer het geval zijn. Wethouder Kees van Velzen (financiën) kiest voor een verhoging in drie termijnen in plaats van een zeer forse verhoging in één keer.

Politiek 14 dec. 2019 15:16

Magneetvissen verboden in hele gemeente

Gemeente Alphen aan den Rijn verbiedt het populaire magneetvissen. Deze hobby is te gevaarlijk, zo meldt burgemeester Liesbeth Spies. Het risico bestaat dat wapens of munitie worden opgevist die recent zijn en niet uit de Tweede Wereldoorlog.

Evenementen 14 dec. 2019 12:46

Ontmoet de Kerstman bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 21 december van 13:00 tot 16:00 uur kun je bij Winkelcentrum de Baronie de Kerstman ontmoeten. De Kerstman verwelkomt iedereen om een foto met hem te maken en hij deelt heerlijke chocoladekransjes van Martinez Chocolatier uit!