De klok is vooruit gezet en de temperatuur klimt langzaamaan naar de dubbele cijfers; dat kan maar één ding betekenen: de inschrijving voor het Vakantiespel gaat weer van start! De ‘leukste week van je vakantie’ vindt dit jaar van maandag 17 t/vrijdag m 21 augustus plaats.

Vanaf zaterdag 11 april a.s. is het mogelijk om via www.vakantiespel.com kinderen van groep 3 t/m 8 in te schrijven voor alweer het 57e Vakantiespel. Het centrale thema dit jaar is “Wie is de spion?” dus het belooft een week vol spannende avonturen, leuke spellen en uitdagende opdrachten te worden. Zoals elk jaar is het ook dit jaar mogelijk zelf een groepje samen te stellen om kinderen de gelegenheid te geven samen met vriendjes en vriendinnetjes deze unieke Alphense sport- en spelweek  te beleven. Meer informatie hierover is op de website terug te vinden.

Het Vakantiespel heeft ook vorig jaar bewezen nog niets aan haar populariteit te hebben ingeboet. Het aantal inschrijvingen stroomde de eerste twee weken in groten getale binnen en het maximale aantal deelnemers was ruim vóór de sluitingsdatum bereikt. Zorg dus dat je er snel bij bent!

De grote groep deelnemende kinderen staat gedurende de Vakantiespelweek onder leiding van maar liefst 500 enthousiaste vrijwilligers. De inschrijfperiode voor vrijwilligers is reeds op zaterdag 4 april jl. gestart en iedereen in de leeftijd vanaf 15 jaar die een steentje wil bijdragen aan het Vakantiespel - als staf, leiding of in een andere functie - is van harte welkom om zich aan te melden via www.vakantiespel.com.