Varen in een Optimist in zwembad AquaRijn

Optimist on tour komt op maandag 29 april naar zwembad AquaRijn! Het Watersportverbond en De Thermen2 organiseren gezamenlijk een leuke middag waar kinderen van 5 tot en met 12 jaar kennis kunnen maken met zeilen in een Optimist.

Bij Optimist on Tour in het zwembad leren kinderen, in de veilige omgeving van het zwembad, hoe zij voor zichzelf en hun eigen veiligheid kunnen zorgen op en in het water. Plezier maken staat uiteraard voorop. In verschillende rondes komen onderdelen zoals kennis maken met varen in het kleine zeilbootje, leren omslaan en weer rechtop krijgen van een Optimist (jeugdzeilboot), kanovaren en suppen aan bod. En dit allemaal in de aangename temperatuur van zwembadwater. Zeilervaring is niet nodig, wel minimaal zwemdiploma A. Voor of na de activiteit is er de mogelijkheid om recreatief te zwemmen. Deelnemen kost 5,25 p.p.

Ronde een start om 13.00 uur, ronde twee om 14.00 uur. Surf voor inschrijving en meer informatie naar www.optimistontour.nl. Let op, vol = vol.

Wat: Optimist on Tour in het zwembad
Wie: Kinderen vanaf 5 tot 12 jaar met minimaal zwemdiploma A
Waar: Zwembad AquaRijn
Wanneer: 29 april 2019
Tijd: 13:00 – 16:00, 2 rondes van 60 minuten.
Meer informatie over Optimist on Tour bij De Thermen2? Ga naar de site.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:30

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 26 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Er werd een nieuwe kinderburgemeester gekozen. Alphense boeren deden mee aan het boerenprotest. En een verjaardagsfeest resulteerde in een drama. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Limesjaar 2022 vandaag 12:51

ROMEINEN Bataafse Opstand

De Bataafse Opstand is heel bekend uit de schoolboekjes. Dat tijdens deze opstand ook in Albaniana, het Romeinse Alphen aan den Rijn, werd huisgehouden is een stuk minder bekend. Maar helaas, het Alphense fort brandde tot de grond toe af.

Winactie Eten en drinken vandaag 11:48

WIN barbecue catering op locatie van Ray’s Barbecue Place

Ben jij een liefhebber van barbecueën? En organiseer jij binnenkort een feestje? Let dan op! Wij mogen namens Ray’s Barbecue Place een barbecue catering op locatie weggeven. En dat ter waarde van maar liefst € 500!

Werken vandaag 09:33

De nieuwste vacatures van week 26

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.