Soos aan den Rijn
Advertorial Overige

Varen met de Soosboot in de zomer

Zaterdag 1 augustus en zaterdag 5 september zijn er weer open vaarten met de Soosboot om 10:30 uur. Een gids van het Gilde vertelt je onderweg over de omgeving.

Ruim 1 uur zul je varen over de Oude Rijn, tussen de Hefbrug/Gouwsluis en ’s-Molenaarsbrug. Dit onder begeleiding van een gids van het Gilde. Heb je zelf een groepje mensen of kun je niet op deze dag? Neem gerust contact op met Soos aan den Rijn en vraag naar de mogelijkheden voor een andere dag. Ook dan is het mogelijk om een gids van het Gilde mee te krijgen.

Vanwege het coronavirus heeft Soos aan den Rijn het programma iets aangepast. De kosten bedragen € 7,50 per persoon, inclusief drankje en wat lekkers. Er geldt een maximum van 8-12 deelnemers. Let op: alleen afvaart bij 8 deelnemers.

Er is ook een mogelijkheid om de vaart te reserveren inclusief lunch. Dit bedraagt in totaal € 15 per persoon. Je krijgt dan een 12-uurtje lunch, mini broodje kroket, 1/2 uitsmijter en een kopje soep.
Reserveren van de lunch kan bij aanvraag van de open vaart.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.