Economie

Varia wil jouw kussen!

Varia Passie voor Slapen. Er gebeurt altijd van alles. Want: Varia heeft dan wel een showroom vol met bedden, maar alle medewerkers zijn heel erg uitgeslapen. En, dat merk je aan de acties! De nieuwe actie is ‘Mag ik je kussen?’

Varia Passie voor Slapen zoekt echte slaapkoppen! Wie meedoet gaat een maandje een van de nieuwe hoofdkussens uit de huiscollectie van Varia Passie voor Slapen testen. In de teststudio van de showroom worden de kussens eerst uitgeprobeerd. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat elke kussentester een passend kussen mee naar huis neemt!

Eigenaar Kees Goddrie weet het zeker: “Of je nu groot of klein bent, dik of dun, of je nu nekklachten hebt of pijn in je rug: een van de kussens uit de huiscollectie is perfect vormgegeven voor jou!”

Is het juiste kussen uitgekozen, dan ga je als kussentester een maand aan de slag. Lekker slapen tot… en als het bevalt mag het kussen gewoon blijven.

Iedereen mag meedoen. Heb je zelf al het ideale kussen? Een collega, familielid of vriend ‘die er echt aan toe is’ inschrijven kan ook.

Wat zit erin voor jou? Jij mag je nieuwe kussen voor een zeer vriendelijk prijsje na afloop van de testperiode houden. En: een maandje voor slaapkop spelen, is gewoon het gemakkelijkste ‘vrijwilligerswerk’ van de hele wereld…

Wat zit erin voor ons?

Varia Passie voor Slapen krijgt de beste feedback die er maar is. Die van de klant!

Want: Varia verwacht wel van alle deelnemers aan ‘Mag ik je kussen?’ een kort verslag én een ingevulde vragenlijst. Deze gegevens worden gebruikt om de collectie kussens van Varia Passie voor Slapen nóg beter maken.

Wil je meedoen?

Lees de actievoorwaarden op www.passievoorslapen.nl en vul het inschrijfformulier in. Inschrijven kan tot 1 augustus, de testactie loopt tot half september.

Varia Passie voor Slapen is te vinden aan Euromarkt 15 te Alphen aan den Rijn, www.passievoorslapen, info@passievoorslapen.nl, tel. 0172 470032.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.