Ingezonden
Blog Sport

VC Castellum JA1 begint het seizoen met winst

Afgelopen vrijdag 17 september nam de JA1 onder support van de thuistribune het op tegen de JA1 van Leython DC Leiderdorp. De teams hadden elkaar niet lang hoeven te missen, aangezien een week geleden de Alphenaren 4-0 van Leython gewonnen hadden in een oefenwedstrijd. Overmoedigheid weerhield het team er echter niet van om opnieuw een topwedstrijd neer te zetten. De uitslag van de wedstrijd was 4-0 voor Castellum.

De wedstrijd begon al goed. Door een paar mooie aanvallen, hier en daar een prachtig blok en goede services won de thuisploeg zowel de eerste als de tweede set. Enorm spannend werd het tijdens de derde set. Doordat de focus en communicatie verminderde, stond het team met 21-13 achter. Toen Castellum mocht serveren, konden de teamleden de achterstand gedeeltelijk inhalen. Leython had echter nog steeds een grotere kans om te winnen. Het team hield hoop en toen er voor een tweede keer geserveerd mocht worden, sloeg het toe. De derde set is uiteindelijk met 28-26 gewonnen. Ook de vierde set mochten ze achter hun naam schrijven.

Volgende week donderdag om 19:15 uur is de volgende wedstrijd tegen SAS’70 uit. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 1 oktober om 19:00 uur tegen VCS. Ziet Castellum JA1 je dan?

In ‘Castellum JA1 “You Kick Ass”, doet Kjeld Werther uitgebreid verslag van het volleybal avontuur van de JA1. Zo hoef je geen bijzonder blok, scherpe service of adrenaline gevende aanval te missen!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 12:01

HCA Heren 1 is kampioen en promoveert naar overgangsklasse

Zondag 22 mei 2022. Een historische dag voor Hockey Club Alphen. Heren 1 mocht het kampioenschap op hun naam schrijven en promoveert daardoor voor het eerst in de geschiedenis van HC Alphen naar de overgangsklasse.

Sport vandaag 10:28

Dansgroep MOVE IT Nederlands Kampioen

In het Hart van Holland theater in Nijkerk namen twee selectiegroepen van Studio Forza zondag deel aan het door Dutch Dance Organisation georganiseerde Nederlands Kampioenschap. En ze gingen zeker niet met lege handen naar huis.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.