Ingezonden

VC-Castellum sluit het zaalseizoen af met kampioenen

VC-Castellum heeft een succesvol seizoen afgesloten met een kampioenschap van Meiden A, Dames 1 en Heren 3. Ook bij de CMV jeugd (6 tot 12 jaar) vielen drie teams in de prijzen.

De jeugdcompetitie kon dit voorjaar redelijk normaal doorgaan. Wel werden veel wedstrijden verplaatst, uitgesteld of helemaal afgezegd, maar er konden voldoende wedstrijden gespeeld worden om een kampioen uit te roepen. Vorige week kon het voor de meiden A al bijna niet meer fout gaan nadat de nummer 2 in de poule een puntje had laten liggen. Tijdens de laatste wedstrijd in Aalsmeer waren 3 punten nodig. Dat bleek geen enkel probleem. De meiden lieten geen enkel puntje liggen en namen de volle 4 punten mee naar huis.

Voor de seniorencompetitie besloot de Nederlandse Volleybalbond geen kampioenen uit te roepen omdat hier teveel wedstrijden waren uitgevallen. Voor twee teams van VC-Castellum was dit extra zuur. Heren 3 pakte al vroeg in het seizoen een behoorlijke voorsprong en sloot het seizoen af met een stevige 1e plaats in de poule. Voor Dames 1 was het iets spannender. De laatste wedstrijd werd verloren met 4-0 waardoor het team net de eerste plaats in de poule vast kon houden. Twee onofficiële kampioenen dus bij de seniorenteams.

Kinderen tot en met 12 jaar spelen in de CMV jeugd en spelen een aantal toernooien in de regio. De laatste wedstrijd werden de prijzen uitgereikt. VC-Castellum niveau 4 (t/m 9 jaar) werd eerste. Het team niveau 2 (t/m 7 jaar) werd tweede en het team niveau 6 (t/m 11 jaar) werd derde.

Het zaalseizoen is intussen afgesloten. Tot de start van het nieuwe seizoen zijn de beachvolleybalvelden open.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.