Josh Walet

Vechtpartij op het Scala College

Donderdagmiddag 13 februari is de politie ingeschakeld om een groep jongeren uit elkaar te halen. Een groep scholieren van het Scala College hebben in de pauze met elkaar gevochten.

Bij het gevecht op het Scala College aan de Diamantstraat zijn er ook stoelen door de aula gegooid. Toen de politie ter plaatse was, werd de ruzie al snel gedoofd. Er is niemand gewond geraakt bij het gevecht.

Toen de ruzie bezig was zijn er ook leerlingen van buiten de school op het gevecht afgekomen. De school heeft goed op camera staan wie zich met het gevecht bemoeid hebben en zullen maatregelen nemen.

Bron Omroep West:


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 18:21

Binnensporten weer mogelijk op drie gemeentelijke locaties

Vanaf woensdag 1 juli is het toegestaan om weer binnen te sporten. Als beheerder komt Gemeente Alphen aan den Rijn verenigingen tegemoet die gebruik willen maken van de gemeentelijke sportaccommodaties. De overheid stelt echter stevige voorwaarden aan het gebruik van een accommodatie. Zomaar een locatie openstellen is met deze voorwaarden niet verantwoord. Daarom heeft de gemeente er als start voor gekozen om drie sportlocaties te openen, verspreid in de gemeente.

Overige gisteren 17:39

Wijkcentrum Kaju Putih officieel geopend

Op woensdagmiddag 1 juli vond de officiële opening plaats van het nieuwe wijkcentrum Kaju Putih. De sleutel werd overhandigd aan Kaju Putih in het bijzijn van wethouder Kees van Velzen en andere belangstellenden.

Gezondheid en welzijn gisteren 16:04

Alcohol drinkende jongeren in de regio sterk verminderd

Sinds 2013 is het percentage jongeren in de leeftijdscategorie 13 tot en met 16 jaar dat alcohol drinkt, sterk gedaald in Alphen. Dat blijkt uit een meting van het GGD Hollands Midden in het najaar van 2019.