Corné Boogaard via Allemaal Alphenaren

Veel lof voor nieuwe muurschildering bij tunneltje onder de N11

Afgelopen weekend heeft Corné Boogaard uit Alphen een nieuwe muurschildering aangebracht bij het tunneltje onder de N11. De zomerse muurschildering kon rekenen op veel lof van Alphenaren.

De lente is sinds een week écht begonnen. En daar hoort een vrolijke en kleurrijke muurschildering bij, vond Corné Boogaard. In de Facebookgroep Allemaal Alphenaren deelde hij zaterdag een foto van de gloednieuwe muurschildering die hij bij het tunneltje onder de N11 heeft aangebracht. “Vanmorgen het tunneltje onder de n11 maar even in de zomerse sfeer gebracht”, schreef hij erbij.

Wat volgde was een lofzang voor de muurschildering van de jonge Alphenaar. Honderden mensen hebben het bericht geliket en al snel na plaatsing van het bericht stroomden de lovende reacties binnen. “Erg mooi”, “Prachtig”, “Gaaf” en “Geweldig”, zo klonken veel reacties.

Heb je de muurschildering nog niet bewonderd? Wacht dan niet te lang, want aangezien het een openbare plek is, kan iedereen de muurschildering overschilderen. Binnenkort komt er ook een graffitwand bij de skatebaan in Park Zegersloot waar iedereen gebruik van kan maken. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 16:45

Zoveel nieuwbouwwoningen kreeg Alphen erbij in 2022

Nederland bevindt zich in een woningcrisis. Ook Alphenaren merken dat er hoge nood is voor woningen. Om uit de crisis te komen zullen veel woningen gebouwd moeten worden. In 2022 werd landelijk daarom het hoogste aantal nieuwbouwwoningen opgeleverd in het afgelopen decennium.

Sport gisteren 15:38

Ajax: "Heitinga maakt seizoen af als hoofdtrainer Ajax"

Vorige week werd de 39-jarige Alphenaar en oud-voetballer John Heitinga naar voren geschoven als interim-trainer bij Ajax na het ontslag van Schreuder. Ajax maakt nu bekend dat Heitinga het seizoen als hoofdtrainer af zal maken.

Gemeente gisteren 13:12

Gemeente stelt groot geldbedrag beschikbaar voor kadevervanging Aarkade

Al zo’n vijftien jaar is de gemeente Alphen aan den Rijn bezig met het ontwikkelen van Stadshart Lage Zijde. Naast het bouwen en vernieuwen van woningen op meerdere locaties zal ook de openbare ruimte aangepakt worden. Daarvoor heeft de gemeente ruim een miljoen opzij gezet.

Advertorial Sport gisteren 12:01

Lodge Alphen Après-ski Feest

Jetzt Gehts Los! Over enkele weken vindt de eerste editie van het Lodge Alphen Après-ski Feest plaats. Trek je skipak maar uit de kast want op 18 februari gaan ze weer los in de Biergarten. Samen met de DJ en La Chouffe wordt er een spetterend feest van gemaakt. Bestel snel je ticket want vol = vol.

Rechtszaak gisteren 11:08

Alphense ambtenaren omgekocht door aannemer

Wat doe je als aannemer als je extra klussen wil in de gemeente en wil kunnen winnen van je concurrenten? Een 67-jarige aannemer uit Bodegraven wordt verdacht van het omkopen van ambtenaren om zo een streepje voor te hebben.