Corné Boogaard via Allemaal Alphenaren

Veel lof voor nieuwe muurschildering bij tunneltje onder de N11

Afgelopen weekend heeft Corné Boogaard uit Alphen een nieuwe muurschildering aangebracht bij het tunneltje onder de N11. De zomerse muurschildering kon rekenen op veel lof van Alphenaren.

De lente is sinds een week écht begonnen. En daar hoort een vrolijke en kleurrijke muurschildering bij, vond Corné Boogaard. In de Facebookgroep Allemaal Alphenaren deelde hij zaterdag een foto van de gloednieuwe muurschildering die hij bij het tunneltje onder de N11 heeft aangebracht. “Vanmorgen het tunneltje onder de n11 maar even in de zomerse sfeer gebracht”, schreef hij erbij.

Wat volgde was een lofzang voor de muurschildering van de jonge Alphenaar. Honderden mensen hebben het bericht geliket en al snel na plaatsing van het bericht stroomden de lovende reacties binnen. “Erg mooi”, “Prachtig”, “Gaaf” en “Geweldig”, zo klonken veel reacties.

Heb je de muurschildering nog niet bewonderd? Wacht dan niet te lang, want aangezien het een openbare plek is, kan iedereen de muurschildering overschilderen. Binnenkort komt er ook een graffitwand bij de skatebaan in Park Zegersloot waar iedereen gebruik van kan maken. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Openbaar vervoer gisteren 17:54

NS-dienstregeling weer zo goed als normaal, maar traject Alphen-Leiden blijft achter

De Nederlandse Spoorwegen had tijdens de coronapandemie de dienstregeling flink aangepast. Veel mensen werken, nog steeds, vanuit huis, waardoor de treinen een stuk leger zijn dan normaal. Sinds deze week rijden de meeste treinen weer volgens schema. Alleen het traject tussen Alphen en Leiden laat nog even op zich wachten. 

Evenementen gisteren 17:05

Alphens.nl wordt mediapartner van Vrij & Blij

Alphens.nl en Vrij & Blij festival slaan de handen ineen. Dit jaar is Alphens.nl mediapartner van Vrij & Blij. Dit betekent een samenwerking voor alle communicatie naar de bezoekers toe.

Advertorial Winkels gisteren 15:49

Woensdag Wijndag: een frisse, witte Muscadet!

Het is weer zover, Woensdag Wijndag bij La Bodega ’87! Deze week kiezen ze, bij zo’n warme dag als vandaag, voor de Lieubeau Muscadet. Deze frisse witte wijn uit Frankrijk past perfect bij de tropische temperaturen van vandaag. Benieuwd wat je erbij eet? Lees verder!

Alphense Zendmast gisteren 15:11

Zendmast in de Nederlandse vlag gekleurd voor geslaagden

Alphen hangt ‘de vlag’ uit voor alle geslaagde scholieren! Op woensdag 16 juni kleurt de toren rood, wit en blauw in verband de examenuitslag voor middelbare scholieren. Aan alle geslaagden: gefeliciteerd!

Evenementen gisteren 14:40

Traditionele Oldtimerdag in september nog niet uitgesloten

Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware traditie: de Oldtimerdag. Afgelopen jaar gooide corona roet in het eten. Hoe zit dat dit jaar? De organisatie laat weten dat een traditionele Oldtimerdag zeker nog niet is uitgesloten.