Corné Boogaard via Allemaal Alphenaren

Veel lof voor nieuwe muurschildering bij tunneltje onder de N11

Afgelopen weekend heeft Corné Boogaard uit Alphen een nieuwe muurschildering aangebracht bij het tunneltje onder de N11. De zomerse muurschildering kon rekenen op veel lof van Alphenaren.

De lente is sinds een week écht begonnen. En daar hoort een vrolijke en kleurrijke muurschildering bij, vond Corné Boogaard. In de Facebookgroep Allemaal Alphenaren deelde hij zaterdag een foto van de gloednieuwe muurschildering die hij bij het tunneltje onder de N11 heeft aangebracht. “Vanmorgen het tunneltje onder de n11 maar even in de zomerse sfeer gebracht”, schreef hij erbij.

Wat volgde was een lofzang voor de muurschildering van de jonge Alphenaar. Honderden mensen hebben het bericht geliket en al snel na plaatsing van het bericht stroomden de lovende reacties binnen. “Erg mooi”, “Prachtig”, “Gaaf” en “Geweldig”, zo klonken veel reacties.

Heb je de muurschildering nog niet bewonderd? Wacht dan niet te lang, want aangezien het een openbare plek is, kan iedereen de muurschildering overschilderen. Binnenkort komt er ook een graffitwand bij de skatebaan in Park Zegersloot waar iedereen gebruik van kan maken. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Steun de lokale ondernemer

Online shoppen is een groot goed. Je ziet alles op je dooie gemakje op je scherm voorbij komen en het maakt niet uit of het om de hoek of in Verweggistan wordt gemaakt. Je kijkt en vergelijkt. Je zet de nodige kruisjes en trekt je iDeal kaart leeg.

Onderwijs vandaag 16:34

Mondkapjes ruilen voor ijs op het Scala College

Vrijdag was de laatste dag dat leerlingen een mondkapje moesten dragen in de school. Het Scala College in Alphen stond hier op een wel heel leuke manier bij stil.

Advertorial Winkels vandaag 14:30

Kom naar de grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 10 oktober organiseert wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega '87 de grote najaarsproeverij! Proef ruim 30 verschillende wijnen onder begeleiding van vier wijnkenners. Je kan deze middag zelf aangeven welke wijnen je wilt proeven.