Corné Boogaard via Allemaal Alphenaren

Veel lof voor nieuwe muurschildering bij tunneltje onder de N11

Afgelopen weekend heeft Corné Boogaard uit Alphen een nieuwe muurschildering aangebracht bij het tunneltje onder de N11. De zomerse muurschildering kon rekenen op veel lof van Alphenaren.

De lente is sinds een week écht begonnen. En daar hoort een vrolijke en kleurrijke muurschildering bij, vond Corné Boogaard. In de Facebookgroep Allemaal Alphenaren deelde hij zaterdag een foto van de gloednieuwe muurschildering die hij bij het tunneltje onder de N11 heeft aangebracht. “Vanmorgen het tunneltje onder de n11 maar even in de zomerse sfeer gebracht”, schreef hij erbij.

Wat volgde was een lofzang voor de muurschildering van de jonge Alphenaar. Honderden mensen hebben het bericht geliket en al snel na plaatsing van het bericht stroomden de lovende reacties binnen. “Erg mooi”, “Prachtig”, “Gaaf” en “Geweldig”, zo klonken veel reacties.

Heb je de muurschildering nog niet bewonderd? Wacht dan niet te lang, want aangezien het een openbare plek is, kan iedereen de muurschildering overschilderen. Binnenkort komt er ook een graffitwand bij de skatebaan in Park Zegersloot waar iedereen gebruik van kan maken. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Boosterprik

Vaccinaties en boosterprikken, allemaal prima. Als we dat corona maar zover onder controle krijgen dat we niet bij bosjes neervallen. Het lijkt erop dat dat gaat lukken. Spanje behandelt corona inmiddels als een griep en Diederik Gommers vindt dat wij dat ook moeten doen. Ik ben voor.

Politiek gisteren 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen gisteren 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven.