Archieffoto

Veel publiek Zwammerdam Culinair

Dag één van het tentfeest in Zwammerdam mag met recht een succes genoemd worden. Donderdag werd Zwammerdam Culinair samen met het driedaagse feest gehouden en trok 380 bezoekers.Vijf restaurants deden daar aan mee en serveerden uiteenlopende gerechten aan de bezoekers. Vanwege de regen werd het eetfestijn in de feesttent gehouden.Zo konden bezoekers genieten van eten en muziek. Wilhelmina, Drive-in show Kick-Off en PJ stonden donderdagavond op het podium. Het festivalterrein ligt gelegen op het landgoed van Ipse de Bruggen in Zwammerdam. Zwammerdam Culinair duurt één dag, het tentfeest drie. Op vrijdag treden Mooi Wark, Volhardt, No Harm en DJ Patrick XL op. De zaterdag is muzikaal voorzien van Drive-in show Supersounds, De Tappers, The Bitterballs en Helemaal Top.


Ondanks het slechte weer togen toch veel mensen naar de feesttent.


Het was erg gezellig in de tent en daar werd een drankje op gedronken.


De restaurants presenteerden diverse gerechten aan de bezoekers.


Ook voor de kleinsten viel genoeg te beleven.


Vrijdag en zaterdag zal de tent naar verwachting bomvol zijn.


Foto's: Rini van Harselaar (Zwammerdam.net)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Dieren vandaag 15:43

Saywhat Bottles: herbruikbare flessen voor dieren in nood

Je plastic flesje inruilen voor een duurzame thermosfles en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat is mogelijk! In samenwerking met World Animal Protection is een speciale Saywhat Bottle ontwikkeld, elk met een eigen dier. Met deze duurzame fles steun je de dieren in nood en draag je bij aan een schonere oceaan.

Politie en handhaving vandaag 10:58

Meer meldingen van geluidsoverlast, hoe kun je dit beperken?

Als het lekker weer is krijgt de politie meer meldingen binnen over geluidsoverlast. Hoe zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld ’s avonds in de tuin kan blijven zitten zonder dat je klachten krijgt, en hoe heb je minder last van je buren?