Parkvilla
Advertorial Kunst en Cultuur

Veelzijdige expositie Parkvilla-docenten

Een afwisselende expositie van bijna alle Parkvilla-docenten is tot en met 31 oktober te zien in de foyer van Parkvilla. Niet alleen schilderijen, maar ook textiele kunstwerken, beelden en foto’s geven een goed beeld wat Parkvilla in huis heeft.

“Onze docenten zijn ook kunstenaars en deze werken laten zien over wat voor kwaliteit zij beschikken en wat de kracht van onze docenten is”, vertelt Arjenne Bouwknegt van Parkvilla.

“Doorgewinterde kunstliefhebbers maar ook mensen die er minder kijk op hebben, kunnen genieten van deze expositie. Er staan abstracte kunstwerken, maar ook hyperrealistisch portretten. We hebben handgemaakte schoenen van leer en mahoniehout, prachtige bronzen beelden, olieverf of linosnedes. Er is echt teveel om op te noemen.”

Bouwknegt: “Op de trapopgang hangt er ook nog prachtig realistisch werk van cursisten van Ton Steenbergen. De foyer is echt omgetoverd tot een museum en gratis toegankelijk. Parkvilla is ook aankomend weekend open voor het Villa Française met workshops, muziek, films en lekker Franse eten, dus een leuk idee om dit te combineren.”

Meer informatie: parkvilla.nl


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.