Parkvilla
Advertorial Kunst en Cultuur

Veelzijdige expositie Parkvilla-docenten

Een afwisselende expositie van bijna alle Parkvilla-docenten is tot en met 31 oktober te zien in de foyer van Parkvilla. Niet alleen schilderijen, maar ook textiele kunstwerken, beelden en foto’s geven een goed beeld wat Parkvilla in huis heeft.

“Onze docenten zijn ook kunstenaars en deze werken laten zien over wat voor kwaliteit zij beschikken en wat de kracht van onze docenten is”, vertelt Arjenne Bouwknegt van Parkvilla.

“Doorgewinterde kunstliefhebbers maar ook mensen die er minder kijk op hebben, kunnen genieten van deze expositie. Er staan abstracte kunstwerken, maar ook hyperrealistisch portretten. We hebben handgemaakte schoenen van leer en mahoniehout, prachtige bronzen beelden, olieverf of linosnedes. Er is echt teveel om op te noemen.”

Bouwknegt: “Op de trapopgang hangt er ook nog prachtig realistisch werk van cursisten van Ton Steenbergen. De foyer is echt omgetoverd tot een museum en gratis toegankelijk. Parkvilla is ook aankomend weekend open voor het Villa Française met workshops, muziek, films en lekker Franse eten, dus een leuk idee om dit te combineren.”

Meer informatie: parkvilla.nl


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.