Josh Walet
Advertorial Feestdagen

Veilig vuurwerk voor de jongste vuurwerkfanaten koop je bij Kabalt’s Vuurwerkhal

De feestdagen komen er weer aan. Zoek je het perfecte cadeau voor jonge vuurwerkfanaten? Ga dan voor categorie 1 vuurwerk! Van fonteinen en sterretjes tot aan knalerwten, bij Kabalt’s Vuurwerkhal kun je al het categorie 1 vuurwerk online bestellen.

Kabalt’s Vuurwerkhal is al ruim 40 jaar dé vuurwerkspecialist in Alphen aan den Rijn en omstreken. “We staan voor professionaliteit, exclusiviteit, sierlijkheid en bovenal kwaliteit en veiligheid”, zegt Duncan Kabalt. “Door onze jarenlange ervaring met verkoop en inkoop van vuurwerk, weten wij precies wat consumenten leuk vinden. Hierdoor slagen we er altijd in om in te spelen op jouw wensen en behoeften!”

Groot assortiment categorie 1 vuurwerk

Elk jaar weer wordt het assortiment van Kabalt’s Vuurwerkhal uitgebreid en vernieuwd met nog mooier, nog beter en nog veiliger vuurwerk. Dit om ervoor te zorgen dat jij het nieuwe jaar knallend in kan luiden. Zo kun je het met de EVO moonlight box (14 verschillende categorie 1 sierfonteinen) ook al vóór de jaarwisseling spectaculair maken. Heb jij meer zin om lekker te knetteren? Dan kun je het beste gaan voor de EVO XXL Crackling, een doos met 25 grote Crackling Pallets van Evolution. Maar natuurlijk kun je ook altijd gaan voor de klassieke sterretjes. Voor iedereen en voor elk moment wat wils dus!

Bestellen en afhalen

Wil jij categorie 1 vuurwerk in huis halen? Bekijk het assortiment 24/7 online op kabaltvuurwerk.nl. Tot en met 6 december kun je op vrijdag en zaterdag categorie 1 vuurwerk afhalen en kopen. Vanaf 6 december kun je dagelijks categorie 1 vuurwerk afhalen tussen 11:00 en 17:00 uur. Op eerste en tweede kerstdag is Kabalt’s Vuurwerkhal gesloten. Je vindt Kabalt’s Vuurwerkhal aan de Kalkovenweg 5a in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Jubileum vandaag 11:59

Geslaagd jubileumfeest bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 25 mei was het feest in winkelcentrum de Baronie, want ze vierden hun 10-jarig jubileum! Alle bezoekers van het winkelcentrum waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren. Tussen 11:00 en 16:00 uur was jong en oud welkom om te genieten van een gevarieerd programma vol optredens en leuke activiteiten.

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.