Archieffoto stoepkrijtchallenge

Veiligheidsregio en gemeente roepen op om met Pasen zoveel mogelijk thuis te blijven

De paasdagen staan voor de deur. De veiligheidsregio en gemeente roepen op om ook tijdens de paasdagen rekening te houden met de coronamaatregelen.

De huidige coronamaatregelen gelden ook tijdens de paasdagen. Er geldt dan ook nog altijd een dringend advies om thuis niet meer dan één gast te ontvangen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierin niet mee. “Je kunt deze dagen dus doorbrengen met mensen uit jouw eigen huishouden of met één iemand van buiten je eigen huishouden”, aldus de Rijksoverheid.

De veiligheidsregio en de gemeente doen een extra oproep aan inwoners om rekening te houden met de coronamaatregelen. “Ook tijdens de paasdagen blijven we zoveel mogelijk thuis en volgen we de basisregels. Zo voorkomen we dat corona zich verspreidt”, aldus de gemeente.

Hoe kun je de paasdagen dan doorbrengen? Ze geven ook twee tips: zoek met het eigen gezin paaseieren of organiseer een digitale paasbrunch.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.

Advertorial Overige vandaag 09:53

Misofonie groepstraining voor jongeren bij de Praktijk4Kids

Heeft jouw zoon/dochter last van misofonie? Het dagelijks leven kan er zo erg onder lijden, dat er behandeling nodig is. Bij de Praktijk4Kids wordt deze behandeling aangeboden door orthopedagoog Kayleigh Hillebrand.