Veldsink Groep
Advertorial Evenementen

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

“De verzekeringsbranche heeft voor velen nog een stoffig imago. Sommigen denken bij verzekeringswerk aan oude mannen in deftige pakken die in een saaie kantooromgeving werken. Maar dat is helemaal niet het geval. Wat het werk zo leuk, uitdagend en spannend maakt? Dat en nog veel meer vertellen wij tijdens het Veldsink Advies Carrière Event”, vertelt Martijn Rook, Vestigingsmanager van de Veldsink advieskantoren in Bleiswijk, Woubrugge en Zevenhuizen.

Tijdens deze avond proeven deelnemers de sfeer op de werkvloer en maken ze kennis met een aantal verzekeringsadviseurs van het Veldsink advieskantoor Veldsink - Veerman. “We vertellen meer over Veldsink Advies en over ons regiokantoor in Zevenhuizen. Ook laten we een adviseur aan het woord zodat iedereen een goed beeld krijgt van wie wij zijn en wat we doen”, vertelt Martijn. Op het eind van de avond krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar vragen te stellen tijdens een afsluitende borrel. “We hopen dat de mensen zo een inschatting kunnen maken of de rol bij hen past.”

De tekst loopt door onder de afbeelding. 

Martijn2 (002).jpg

Tijdens het evenement zullen ook mensen van de HR-afdeling aanwezig zijn. Zij beantwoorden vragen omtrent onboarding en professionele en persoonlijke groei. En wanneer er een klik is tussen de organisatie en de deelnemer zullen zij het contact met de deelnemer behouden en een vervolggesprek inplannen.

Ben jij toe aan een nieuwe carrièrestap? Ga jij graag aan de slag bij een organisatie waar persoonlijke en professionele groei hoog in het vaandel staat? En klinkt het hebben van persoonlijk contact met de klant jou goed in de oren? Meld je dan aan voor het carrière event via deze website.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.