Veldsink Groep
Advertorial Evenementen

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

“De verzekeringsbranche heeft voor velen nog een stoffig imago. Sommigen denken bij verzekeringswerk aan oude mannen in deftige pakken die in een saaie kantooromgeving werken. Maar dat is helemaal niet het geval. Wat het werk zo leuk, uitdagend en spannend maakt? Dat en nog veel meer vertellen wij tijdens het Veldsink Advies Carrière Event”, vertelt Martijn Rook, Vestigingsmanager van de Veldsink advieskantoren in Bleiswijk, Woubrugge en Zevenhuizen.

Tijdens deze avond proeven deelnemers de sfeer op de werkvloer en maken ze kennis met een aantal verzekeringsadviseurs van het Veldsink advieskantoor Veldsink - Veerman. “We vertellen meer over Veldsink Advies en over ons regiokantoor in Zevenhuizen. Ook laten we een adviseur aan het woord zodat iedereen een goed beeld krijgt van wie wij zijn en wat we doen”, vertelt Martijn. Op het eind van de avond krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar vragen te stellen tijdens een afsluitende borrel. “We hopen dat de mensen zo een inschatting kunnen maken of de rol bij hen past.”

De tekst loopt door onder de afbeelding. 

Martijn2 (002).jpg

Tijdens het evenement zullen ook mensen van de HR-afdeling aanwezig zijn. Zij beantwoorden vragen omtrent onboarding en professionele en persoonlijke groei. En wanneer er een klik is tussen de organisatie en de deelnemer zullen zij het contact met de deelnemer behouden en een vervolggesprek inplannen.

Ben jij toe aan een nieuwe carrièrestap? Ga jij graag aan de slag bij een organisatie waar persoonlijke en professionele groei hoog in het vaandel staat? En klinkt het hebben van persoonlijk contact met de klant jou goed in de oren? Meld je dan aan voor het carrière event via deze website.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.