Veldsink Groep
Advertorial Evenementen

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

“De verzekeringsbranche heeft voor velen nog een stoffig imago. Sommigen denken bij verzekeringswerk aan oude mannen in deftige pakken die in een saaie kantooromgeving werken. Maar dat is helemaal niet het geval. Wat het werk zo leuk, uitdagend en spannend maakt? Dat en nog veel meer vertellen wij tijdens het Veldsink Advies Carrière Event”, vertelt Martijn Rook, Vestigingsmanager van de Veldsink advieskantoren in Bleiswijk, Woubrugge en Zevenhuizen.

Tijdens deze avond proeven deelnemers de sfeer op de werkvloer en maken ze kennis met een aantal verzekeringsadviseurs van het Veldsink advieskantoor Veldsink - Veerman. “We vertellen meer over Veldsink Advies en over ons regiokantoor in Zevenhuizen. Ook laten we een adviseur aan het woord zodat iedereen een goed beeld krijgt van wie wij zijn en wat we doen”, vertelt Martijn. Op het eind van de avond krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar vragen te stellen tijdens een afsluitende borrel. “We hopen dat de mensen zo een inschatting kunnen maken of de rol bij hen past.”

De tekst loopt door onder de afbeelding. 

Martijn2 (002).jpg

Tijdens het evenement zullen ook mensen van de HR-afdeling aanwezig zijn. Zij beantwoorden vragen omtrent onboarding en professionele en persoonlijke groei. En wanneer er een klik is tussen de organisatie en de deelnemer zullen zij het contact met de deelnemer behouden en een vervolggesprek inplannen.

Ben jij toe aan een nieuwe carrièrestap? Ga jij graag aan de slag bij een organisatie waar persoonlijke en professionele groei hoog in het vaandel staat? En klinkt het hebben van persoonlijk contact met de klant jou goed in de oren? Meld je dan aan voor het carrière event via deze website.


Meer nieuws

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.

Verkeer en vervoer vandaag 12:09

Meer verkeersdrukte verwacht vanwege het paasweekend

Met het paasweekend in het vooruitzicht wordt verwacht dat zowel vandaag als het komende weekend drukker zullen zijn op de wegen dan normaal. Vooral op donderdag 28 maart moeten weggebruikers rekening houden met een vroege en drukke avondspits.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:54

Wethouder Gert-Jan Schotanus en Kinderboerderij Zegersloot planten eerste voedselbomen

Op maandag 1 april worden, tijdens het paasfestijn, de 1e bomen geplant voor het te realiseren voedselpark bij kinderboerderij Zegersloot. Deze eerste bomen, genaamd berken, zijn niet bedoeld als voedsel voor mensen, maar juist als leefgebied voor de weidehommel. Samen met andere iconische soorten zoals de merel, huismus en egel, zal de weidehommel profiteren van een nieuw aangelegde habitat.