Vera van Alphens.nl op Amerikaanse TV

Discovery Channel heeft gisteren opnames gemaakt in Alphen aan den Rijn in het kader van de serie Engineering Failures. Het drama met de Julianabrug is daarbij één van de onderwerpen. 

De programmamakers hadden de boot van Bezemer Fitness gehuurd en tijdens diverse doorvaarten door de Julianabrug werd Vera Vergunst van Alphens.nl uitgebreid geinterviewd. 

In de Verenigde Staten wordt de serie als eerste uitgezonden dit najaar. De rest van de wereld volgt later en Nederland is eind dit jaar aan de beurt. De cameraploeg was overigens onder de indruk hoe fraai Alphen aan het water gelegen is en schoot diverse beelden van de oevers, de bebouwing en de beplanting. Het resultaat zal dus zeker ook positieve elementen over Alphen aan den Rijn bevatten. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000. 

Advertorial Horeca vandaag 10:54

Spooky Sunday bij ALFREDS

Op zondag 20 oktober kun je met het hele gezin Halloween vieren bij ALFREDS!

Politiek vandaag 08:38

Misverstanden met Molukse gemeenschap uit de weg geruimd

Wethouder Kees van Velzen en de Molukse gemeenschap hebben een goed gesprek gehad over de toekomst van het buurthuis Kaju Putih. Er waren misverstanden ontstaan naar aanleiding van uitspraken van de wethouder.