Advertorial Politiek

Verbroedering op Rijnplein tijdens feestje Nieuw Elan

Ondanks de laatste loodjes in de verkiezingsstrijd is er onderling tussen de partijen weinig haat en nijd. Zo werd het feestje van Nieuw Elan op het Rijnplein bezocht door kandidaten van ChristenUnie, Beter Alphen en RGL. Ook de VVD was op het Rijnplein.

Het Rijnplein is inmiddels echt het hart van de stad geworden. Zelfs in de kou met een snijdende wind kan Nieuw Elan hier een feestje bouwen. Helemaal Top verzorgde een aantal optredens en kreeg uiteindelijk dan toch de voetjes van de vloer én een polonaise met de Nieuw Elan beer voorop. Bij de stand was er glühwein en voor de foto verzamelden alle Nieuw Elanners zich op de trap van het plein.

Ook de VVD had domicilie gekozen op het Rijnplein. De caravan met een paar diehards stond buiten, de rest van de partij zat in Café Alphens aan de pils. De lijsttrekker van de ChristenUnie had zich in De Zaak gezellig bij de Nieuw Elangroep aangesloten. En, buiten waren zowel de nummer 3 van RGL als de nummer 2 van Beter Alphen van harte welkom. Verbroedering op het Rijnplein in verkiezingstijd!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca vandaag 14:46

Restaurantweek: Tijsterman

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan Tijsterman.

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000. 

Advertorial Horeca vandaag 10:54

Spooky Sunday bij ALFREDS

Op zondag 20 oktober kun je met het hele gezin Halloween vieren bij ALFREDS!