Josh Walet

Verdacht pakket aangetroffen aan de Bedrijfsweg

Woensdagochtend is een verdacht pakketje gevonden voor een bedrijfspand aan de bedrijfsweg in Alphen aan den Rijn. De TEV kwam ter plaatse om onderzoek te doen.

Voorbijgangers hadden een melding gemaakt bij de politie vanwege een 'verdacht pakketje'. Het gevonden pakket was een zak met daarin een doos. De politie nam geen enkel risico en heeft Team Explosieve Verkenning ingeschakeld, die ter plekke het pakket onderzochten op explosieven. Ze vonden echter geen explosieven: in de doos lag een dode vogel.

verdacht pakket

Verdacht pakket

Verdacht pakket

Verdacht pakket


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.

Politiek plein vandaag 12:34

Extra inzet voor arbeidsparticipatie

Wethouder Anouk Noordermeer heeft toegezegd dit jaar met een ambitieus plan te komen om de arbeidsparticipatie in Alphen aan den Rijn te vergroten. Dit deed ze in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni, naar aanleiding van een amendement dat GroenLinks en PvdA hierover indienden.