Verdachte situatie met vuurwapen

Bij de Lekstraat in Alphen heeft zich een verdachte situatie voorgedaan met een vuurwapen. De agenten ter plaatse dragen kogelwerende vesten. 

Op zaterdagmiddag 4 april heeft de politie enige tijd de Lekstraat en omgeving afgezet met lint. Ook de Prins Hendrikstraat was dicht. De afzettingen zijn inmiddels opgeheven. Het zou gaan om een verdachte situatie met een vuurwapen, zo laat een woordvoerder van de politie weten. De aanwezige agenten dragen kogelwerende vesten.

De politie is op diverse plekken in Alphen op zoek, waaronder bij de N11. Meer informatie kon de politie niet geven.

Foto: Josh Walet


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 11:42

Parkvilla opent 1 juni haar deuren

De nieuwe films staan weer op de website en het protocol voor bezoekers en medewerkers is gereed. “We zijn er klaar voor”, vertelt Marijke Licher, directeur van Parkvilla. Mind My Mind is één van de films die binnenkort te zien is, een favoriet bij publiek en pers.

Natuur en recreatie vandaag 11:06

Project ijsvogel: een fraai stukje natuur in wording

Het natuurgebied Project IJsvogel is zo goed als af. Het gebied was sinds 2014 in ontwikkeling en is de afgelopen jaren van een weiland getransformeerd tot een waterrijke plek waar bijzondere vogels zich kunnen gaan nestelen. De eerste oeverzwaluw is dan ook al gesignaleerd.

Winactie Horeca vandaag 10:23

Win een BBQ pakket van Koeien en Kaas

Koeien en Kaas heeft heerlijke BBQ pakketten samengesteld, zo kun jij met mooi weer heerlijk de barbecue aansteken. Ben jij een echte liefhebber van vlees op de BBQ? Goed nieuws! Wij mogen namens Koeien en Kaas een basis BBQ pakket weggeven.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:44

Met plezier weer naar het zwembad

Op maandag 18 mei openden de Alphense zwembaden na weken weer hun deuren. Medewerkers, zwemleskinderen en banenzwemmers werden met open armen ontvangen.

Gemeente vandaag 09:01

Nieuwe kansen voor werkgevers

Onlangs was er in veel sectoren nog een tekort aan goede werknemers, nu stijgt de werkloosheid snel. Dit kan voordeel opleveren voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel.

Alphens Restaurantweek gisteren 15:04

Een nieuw meergangen keuzemenu van Restaurant ’t Haasje

De afgelopen weken heeft Restaurant ’t Haasje niet stilgezeten. Ze zijn een bezorgservice gestart om hun gasten ook thuis te kunnen laten genieten van de lekkerste gerechten. Deze week hebben ze een nieuw meergangen keuzemenu samengesteld.