Verdachte vechtpartij Hooftstraat vrijgelaten

Van de drie mannen die vorige week zijn gearresteerd bij winkelcentrum de Baronie is er één vrijgelaten. De andere twee zitten nog steeds vast.

De twee worden verdacht van openlijke geweldpleging naar aanleiding van de vechtpartij. Eén van hen wordt ook aangeklaagd voor vuurwapenbezit. Het vuurwapen werd gesignaleerd bij de vechtpartij en later ook gevonden in de auto van verdachte.

De derde verdachte is op vrije voeten, na onderzoek blijkt dat hij niet betrokken is geweest bij de vechtpartij.

Vorige week loste de politie twee waarschuwingsschoten in de parkeergarage van de Baronie. De drie mannen waren na een vechtpartij in de Hooftstraat gevlucht in een witte auto richting de Baronie, daar konden zij worden aangehouden. De drie wilde echter niet meewerken en de politie was genoodzaakt om hun pistool te gebruiken.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.