Verdel Logistiek
Advertorial Werken

Verdel Logistiek groeit door en zoekt versterking

Verdel Logistiek wil vooruitstrevend zijn in het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij logistieke vraagstukken en duurzame relaties opbouwen door een betrouwbare en flexibele partner te zijn. En daar hebben ze jouw hulp bij nodig!

Verdel Logistiek is een bedrijf gespecialiseerd in full-service logistieke dienstverlening van internationaal tot nationaal en transport tot warehousing. In 2018 is het bedrijf opgericht door Niels Verdel. Ze zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn vlakbij de N11.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij onderdeel uitmaken van deze snel groeiende organisatie? Dat kan! Ter uitbreiding van hun team heeft Verdel Logistiek een aantal vacatures openstaan. Zo zijn ze onder andere op zoek naar:

Kom je het team versterken? Dan profiteer je van een aantal voordelen. Zo krijg jij een salaris volgens CAO Beroepsgoederenvervoer, leuke collega’s, voldoende doorgroeimogelijkheden, toffe uitjes en vrijdagmiddagborrels en meer!

Wil jij meer weten? Check bovenstaande vacatures via Alphens.nl of op Vacatures | Verdel Logistiek. “Wij hopen van jou te horen”, aldus Verdel Logistiek.


Meer nieuws

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen. 

Sport gisteren 11:50

Supporters opgelet: Hier kijk je zondag het EK voetbal in Alphen

Zondag om 15:00 uur begint het Nederlands Elftal aan hun eerste wedstrijd van het toernooi tegen Polen. Op diverse locaties in Alphen aan den Rijn kun je de wedstrijd live op grote schermen bekijken. Ontdek hier waar je kunt genieten van deze spannende wedstrijd.