Verdel Logistiek
Advertorial Werken

Verdel Logistiek groeit door en zoekt versterking

Verdel Logistiek wil vooruitstrevend zijn in het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij logistieke vraagstukken en duurzame relaties opbouwen door een betrouwbare en flexibele partner te zijn. En daar hebben ze jouw hulp bij nodig!

Verdel Logistiek is een bedrijf gespecialiseerd in full-service logistieke dienstverlening van internationaal tot nationaal en transport tot warehousing. In 2018 is het bedrijf opgericht door Niels Verdel. Ze zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn vlakbij de N11.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij onderdeel uitmaken van deze snel groeiende organisatie? Dat kan! Ter uitbreiding van hun team heeft Verdel Logistiek een aantal vacatures openstaan. Zo zijn ze onder andere op zoek naar:

Kom je het team versterken? Dan profiteer je van een aantal voordelen. Zo krijg jij een salaris volgens CAO Beroepsgoederenvervoer, leuke collega’s, voldoende doorgroeimogelijkheden, toffe uitjes en vrijdagmiddagborrels en meer!

Wil jij meer weten? Check bovenstaande vacatures via Alphens.nl of op Vacatures | Verdel Logistiek. “Wij hopen van jou te horen”, aldus Verdel Logistiek.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film gisteren 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport gisteren 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.