Verdel Logistiek
Advertorial Werken

Verdel Logistiek groeit door en zoekt versterking

Verdel Logistiek wil vooruitstrevend zijn in het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij logistieke vraagstukken en duurzame relaties opbouwen door een betrouwbare en flexibele partner te zijn. En daar hebben ze jouw hulp bij nodig!

Verdel Logistiek is een bedrijf gespecialiseerd in full-service logistieke dienstverlening van internationaal tot nationaal en transport tot warehousing. In 2018 is het bedrijf opgericht door Niels Verdel. Ze zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn vlakbij de N11.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij onderdeel uitmaken van deze snel groeiende organisatie? Dat kan! Ter uitbreiding van hun team heeft Verdel Logistiek een aantal vacatures openstaan. Zo zijn ze onder andere op zoek naar:

Kom je het team versterken? Dan profiteer je van een aantal voordelen. Zo krijg jij een salaris volgens CAO Beroepsgoederenvervoer, leuke collega’s, voldoende doorgroeimogelijkheden, toffe uitjes en vrijdagmiddagborrels en meer!

Wil jij meer weten? Check bovenstaande vacatures via Alphens.nl of op Vacatures | Verdel Logistiek. “Wij hopen van jou te horen”, aldus Verdel Logistiek.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.