Rabobank Groene Hart Noord
Advertorial Overige

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Deze verenigingen hebben meegedaan met de actie Rabo Clubsupport. Stichting Alphense Kinderboederijen, Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem en Hospice Amandi waren de drie deelnemers met de hoogste opbrengst. Hospice Amandi uit Kaag en Braassem werd verrast met het hoogste bedrag van € 5.434.

Eerste keer Rabo Clubsupport in de regio
Het was de eerste keer dat Rabo Clubsupport in de regio werd georganiseerd. "Het mooie van dit project is dat leden van de Rabobank stemmen op de goede doelen en projecten die door de verenigingen zijn aangedragen", licht Jan van Dijken, directeur Particulieren, toe. "Ook verenigingen die zelf geen leden hebben, hebben tegen hun verwachting in mooie bedragen bij elkaar verzameld." Een deel van de winst van Rabobank vloeit op deze manier terug naar de lokale samenleving. "Verenigingen zijn het fundament van de lokale sociale leefomgeving. Vanuit onze maatschappelijke rol willen wij ze met dit financiële steuntje in de rug helpen projecten te realiseren", aldus Jan.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 17:13

In 15 minuten een stralende huid

Beauty Boutique Josien biedt een 3-in-1 superfacial met OxyGeneo aan. Deze gezichtsbehandeling verzacht de lijntjes in je gezicht, verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Hierdoor krijg je in slechts 15 minuten een stralende huid!

Gemeente vandaag 16:37

Regio Deal bodemdaling officieel van start

Op donderdag 21 november is de Regio Deal bodemdaling Groene Hart officieel van start gegaan. Dat gebeurde tijdens het Nationaal Congres Bodemdaling in Fort Voordorp in Groenekan.

Blog Opinie vandaag 15:59

Voetbal in het komende weekeinde

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Rijsoord, net als de Racing een promovendus. De club haalde pas 8 punten en dat zijn er 6 minder dan ARC. Thuis won Rijsoord 2 keer en verloor 2 keer. Eenmaal werd gelijk gespeeld.

Evenementen vandaag 15:45

Win 2 x 2 tickets voor Helemaal Top Kerstival

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december vindt het Helemaal Top Kerstival plaats in Zwammerdam. Het thema van de 8e editie van de kerstshow van Helemaal Top is ‘Christmas Orange’. Houd jij wel van een feestje? Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven voor vrijdagavond 13 december!

Gemeente vandaag 15:08

Drukbezochte bijeenkomst Rijden op Waterstof

75 ondernemers, inwoners en andere geïnteresseerden kwamen op dinsdag 19 november samen in Alphen aan den Rijn om zich te laten inspireren over rijden op waterstof.