Advertorial Economie

Verenigingenloterij: we hebben een winnaar!

Passie voor Slapen hecht veel waarde aan sport- en bewegen want daar ga je nu eenmaal beter van slapen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het lokale verenigingsleven wordt ondersteund.

Dat is dus de reden dat wij Voetbalvereniging Alphense Boys, V & A.V. Hazerswoude Boys, Korfbalvereniging Tempo, Fietstoerclub Avanti Alphen aan den Rijn, Kassem Gym, MendeZ Gym, B.S.C. Alphians & Stichting MAX sponsoren middels het leveren van alle koffiebekers. Circa 200.000 stuks per jaar.

Voor de leden van deze verenigingen hebben wij iedere maand een loterij. Met het verloten van een mooie prijs proberen wij de nachtrust van de Alphense sporters te verbeteren. Kijk voor meer info, deelnemen en de prijs van volgende maand op onze website.

Waarom is slapen voor sporters nou zo van belang?
Veel slapen zou een vast onderdeel in het trainingsschema van een (top)sporter moeten zijn. Bij trainingen is ‘herstellen‘ van essentieel belang. Laat nou net juist die slaap er voor zorgen dat je lichaam zich weer herstelt.

De winnaar van Januari
Deze maand is de loterij gewonnen door Linda van der Leden, via Voetbalvereniging Alphense Boys. Zij is de gelukkige winnares van een ergonomisch luxe hoofdkussen van Silvana, ter waarde van €99,- inclusief een persoonlijk hoofdkussen-advies en een omruilgarantie van 14 nachten.

Wil jij ook meedoen met jouw vereniging, neem dan contact op met Kees Goddrie.

Deelnemende Sportclubs:


Meer nieuws

Overige vandaag 11:17

Oud-Alphense Boys speler omgekomen bij ongeval

Noah Gesser (16), voormalig speler van Alphense Boys en Ajax-talent, is vrijdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval in IJsselstein (Utrecht). Zijn broer heeft het ongeval ook niet overleefd.

Advertorial Cultuur vandaag 10:29

Romeinse weken in Museumpark Archeon gaan van start

Van 31 juli tot en met 15 augustus zijn de jaarlijkse Romeinse weken in Museumpark Archeon. Romeinse legionairs slaan hun kamp op, zij worden vergezeld door ambachtslieden, dames en kinderen. Breng een bezoek aan het Romeinse kampement, bekijk de demonstraties en vele andere activiteiten.

Maatschappelijk vandaag 09:07

Matías uit Mexico zoekt een warm thuis in omgeving Alphen aan den Rijn

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Eén van hen is Matías uit Mexico, die zijn Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in de omgeving Alphen aan den Rijn.

Calamiteiten gisteren 16:38

File op de N11 vanwege botsing

Er heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden op de N11. De weg is dicht tussen Hazerswoude en Zoeterwoude in de richting van Leiden.

Verkeer en vervoer gisteren 16:01

Extra portaal onderdoorgang Hooftstraat eind volgende week geplaatst

Tijdens geplande werkzaamheden aan de Koningin Julianabrug is vorige week een scheur in het fietspad ontdekt. Uit voorzorg is de Hooftstraat, die onder de brug door loopt, afgesloten. De brug wordt gestut. Naar verwachting is het portaal eind volgende week geplaatst.